I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sådan får du en frisk hud, der holder hele dagen, aftenen og natten

Here is the deal. Du vil gerne have en smuk hud med masser af glød til dit bryllup. Men ikke så glødende, at den skinner på alle billederne. Og så må den gerne holde fra du giver huden det sidste spray med ansigtsmisten om formiddagen til du lukker og slukker næste morgen. Opskriften kommer her.

Det kommer nok bag på de færreste, at Vintner’s Daughter kommer ind som den perfekte base for den smukkeste naturlige (brude)glød og bruges både direkte på huden som base og via et par dråber i din foundation for at give det sidste touch. Det er den, de førende makeupartister bruger, når de gør deres celebre Hollywoodstjerne-klienter klar til blitzlys på den røde løber, så den er tried and tested. Også til dette. Og den minimerer behovet for makeup, fordi huden bliver så fin i sig selv.

Spray ansigtet med en mist, når makeuppen er lagt (Amly Radiance Mist er perfekt til formålet), så ser makeuppen smukkere ud og den holder bedre. Brug en let foundation til at ensarte din hud, så den ser smuk og perfekt ud, og sørg for at bruge lidt ekstra på eventuelle mørke rande, rødme eller urenheder.

Husk at blitzlys fremhæver det pink i huden, så gå efter en mere gultonet foundation og vælg altid en tone, der er så tæt på din egen hudfarve som muligt. Er den for lys, vil du se grålig ud, og er den for mørk , ser det let lidt snavset ud (lad os hjælpe dig her, hvis du er i tvivl) Vælger du Kjær Weis Invisible Foundation kan den både bruges som concealer og foundation, så du slår to fluer med ét smæk. Det samme gælder Westman Ateliers foundation.

Børst en smule af Kjær Weis’ usynlige pudder i T-zonen (pande, næseryg, hage), men hold resten af ansigtet fri. Det giver det bedste look på billederne, hvor du gerne vil gløde, men ikke skinne, når du kigger tilbage på dit bryllup de næste mange år. Sørg for at have blotting papers ved hånden, som du kan duppe huden med, når ingen kigger. Køb disse, de ser også smukke ud i tasken og er langt lettere at have med end pudder.

Og dup slutteligt lidt af denne på kinderne lige dér, hvor de buler ud, når du smiler.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...