I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Wedding season (her er vores bedste tips)

Man kan næsten ikke åbne for sociale medier i disse dage uden at der dukker glade, fejrende, bryllupsklædte mennesker op. Rigtig mange har måttet udskyde fester og bryllupper de seneste halvandet år og nu skal det heldigvis endelig være og ofte i en langt mere afslappet og uhøjtidelig form end det, der måske ellers var planlagt. Bryllupper i haver, parker, sommerhuse, enge og landsteder synes at være dét, de fleste har lyst til lige nu.

Og her er det måske lige lidt meget med det helt store opsatte hår og makeuppen lagt med ypperste præcision. I det hele taget er bryllupsmakeuppen blevet langt mere naturlig og afslappet de seneste par år, ikke mindst ført an af Kate Middleton, der satte en helt ny standard for brudemakeup, da hun giftede sig med Prins William. Stik mod alle konventioner lagde hun nemlig makeuppen selv og lod håret være nede, og stadig flere har fulgt hendes eksempel.

Men hvilken læbestiftfarve passer en brud? Skal huden være mat eller lidt skinnende, hvis man gerne vil tage sig bedst ud på billederne? Og hvad med tårerne og øjenmakeuppen? Vi iler fluks med hjælp de kommende dage herinde.

Vi kan starte med neglene.

Medmindre du gerne vil have lidt spræl på din bryllupsdag (jo, blå, rød, pink og rosa ses stadigt oftere i selskab med brudekjoler), så er de såkaldte nude nuancer meget klædelige. På smukke, velplejede hænder, vel at mærke.

Skal vi blive i den royale verden, blev både Kates og Meghan Markles bryllupsmanicurer nøje studeret og kommenteret af pressen, og de valgte begge det velplejede, neutrale look. Meghan fik lavet sin manicure på en Kure Bazaar-salon i London og favoritten var den yderst klædelige Rose Milk Glow som (selvfølgelig) også er en af favoritterne hos os. Husk først en lynmanicure med Kure Bazaars Manicure Kit, og tilføj så lakken. Og husk en god overlak, så du ikke behøver at tænke mere på neglene. Helst én, der tørrer hurtigt.

Du har jo andet at lave.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...