I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Eller gør som Gwyneth Paltrow til sit bryllup

Okay, du kan måske ikke lige hyre makeupartist Gucci Westman til dit bryllup, men du kan komme tæt på. Det var nemlig Gucci der stod for makeuppen, da Gwyneth blev gift (og i øvrigt for de fleste andre vigtige begivenheder, hvor Gwyneth har brug for en makeupartist).

Det inkluderer altid Gwyneths tre ultimative yndlingsprodukter, der giver den dér smukke hud og glød, som Gwyneth er kendt for. Og dem kan du nu få som en eksklusiv kollektion, så du let kan gøre det efter selv. Dét med let skal du tage helt bogstaveligt, for det er vitterlig let at gøre efter.

GP-kollektionen (for Gwyneth Paltrow, bien sur) er inspireret af Gwyneths altid sunde, solkyssede og glødende hud og inkluderer Baby Cheek Blush Stick i farven Petal, Lit Up Highlight Stick I farven Lit og Super Loaded Highlighter I farven Peau De Soleil.

Vi taler kombinationen af den sunde shine fra highlighter-sticken, naturlige rosenkinder fra blushen og den gyldne bronzefarve fra pudderhighlighteren, der gør noget godt for alle hudtoner.

Og så kan alle produkterne bruges på flere måder. Brug fx blushen på læberne for en fin, naturlig farve. Brug pudderhighlighteren som nem øjenskygge for ekstra strålende øjne, og dup highlighter-sticken på kravebenene.

Det hele kommer i en smuk signaturæske i Westman Ateliers klassiske grå nuance (må vi foreslå at du efterfølgende bruger æsken til opbevaring af dine yndlingssager – måske de små souvenirs fra aftenen). Og så medfølger der også tre små fine poser til at opbevare dine produkter i, når du har dem med i tasken.

GP-kollektionen anbefales også til alle, der gerne vil starte ud med Westman Atelier.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...