I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Så må I åbne den første pakke i adventsboksen

Jaa, endelig blev det 1. søndag i advent og du må åbne den første gave i adventsboksen (eller de første gaver, for der er – traditionen tro – to til denne søndag). Og har du ikke allerede kastet dig over hele boksen det øjeblik, den landede på din matrikel, så følg endelig med her (fik du ikke fingre i adventsboksen, kan du sagtens få tips og inspiration alligevel).

For har du det blot en smule som mig, så kender du alt til en julemåned, der starter med gode intentioner og ender i hast og jag med alt, hvad dertil hører af gaveindkøb, julefrokoster, planlægning, juleklip, småkagebagning, arbejdspres og tid, der løber alt for hurtigt.

Det er her adventsboksen kommer ind. Den handler selvfølgelig om skønhedsprodukter, men allermest handler den om en lille rolig stund og om at finde balancen – på den virkelig behagelige måde. Tænk duft, smag, varme, blødhed, glød, ro og velvære.

Først og fremmest skal du finde et sted, du kan lide at være, om det er badeværelset, stuen, dit soveværelse eller et helt fjerde sted, hvor der er ro, fred, varme og plads til at tage en halv time ud. Derefter skal du blot klikke på denne video, der hjælper dig godt i gang. I videoen får du også at vide, hvilke gaver du skal åbne i dag.

Enjoy, ladies.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar