I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Nåede du ikke at få fingre i adventsboksen? Fortvivl ikke

Så fortvivl ikke. Der er stadig masser af tips og råd at hente i videoen, og hele tanken med at huske at tage sig kærligt af sig selv er jo universel og kan bruges uanset om du har boksen i hænde eller ej. Måske har du noget i gemmerne, du kan bruge til lave en lille skønhedsstund for dig selv og ellers kan vi varmt anbefale disse fine sager.

 1. Tænd et lys med dette fine duftlys, der er på alle måder god karma. Glasset er genbrugsglas og blyfrit (og har det smukkeste røgfarvede skær, når lyset er tændt), selve lyset er lavet af soya og vægen er af økologisk bomuld. Alt er håndblandet. Fik jeg nævnt at duften er så fin og mild, med et helt perfekt hint af grøn figne inspireret af D.H. Lawrences digt Figs?
 2. Renseritualet handler ikke kun om at rense huden (det gør det absolut også), men lige så meget om at bruge et par minutter på at mærke sig selv i en hektisk hverdag – og måned. Denne favorit-renseolie kan bruges både til de trætte aftener, hvor det skal gå hurtigt, og til de dage, hvor der er tid til lige at massere olien lidt mere ind i huden for ekstra glød.
 3. Til de trætte decemberfødder, der skal bære dig både gennem juleræs, højhælet festivitas og gennem livet generelt er denne lille luksuspedicure kærkommen. Det er også den fineste værtindegave, hvis du spørger os.
 4. Teen der hjælper dig med at huske at trække vejret i en hektisk hverdag – og måned – og samtidig er virkelig god for mætte og lidt for fyldte julemaver. Drik en kop om dagen og det hele bliver lidt lettere.

6 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  2. december 2019 kl. 12:08

  Hej Charlotte. Jeg overvejer en af de fine highlighter fra Kjær Weiss. Har Sun touched og brugt op af flere omgange og den bliver aldrig skiftet ud. Bruger let Foundation lidt bronzer og så min blush. Men hvor skal highlighteren ind i rutinen for synes aldrig de andre jeg har prøvet fungerer for mig. Og hvis jeg skal købe den hvilken farve vil du så anbefale. Har fået at vide at jeg har en varm hudtone. Er mørkhåret men med lyse striber. 🙂 håber du kan hjælpe . Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   2. december 2019 kl. 13:28

   Hej Tanja,

   Jeg har ligesom dig en meget enkel rutine, også når det kommer til min makeup. I mange år var Sun Touched alt jeg brugte – indtil jeg fandt ud af, hvad lidt highlighter kan gøre. Jeg bruger den på kindben, under bryn, på amorbuen og lidt på næseryggen. Jeg tænker at den der hedder Ravishing ville være smuk til dig, men du kan uden tvivl bruge dem begge.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  2. december 2019 kl. 12:12

  Kan også se der findes en bronzer derfra. Kender du den ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   2. december 2019 kl. 13:31

   Hej Tanja,

   Ja, den kender jeg. Vi havde den på hylden i sommer. Men jeg foretrækker den nye Bronze Powder – den er virkelig let at bruge og giver det smukkeste naturlige skær til huden. Vi er alle afhængige af den hernede.

   Det er denne: https://shop.ilovebeauty.dk/products/the-powder-bronzer-revel

   Den findes også i en lidt lysere udgave. Men begge er transparente og lægger sig smukt op ad huden.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  2. december 2019 kl. 15:11

  Tusind tak for svar Charlotte. Bestiller og håber den bliver et nyt kan ikke undvære produkt ligesom alle de andre ting fra din shop ? Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   3. december 2019 kl. 21:03

   Kære Tanja,

   Du er altid velkommen. Og ja, der er en vis risiko for at du bliver rigtig glad for den;)

   Lad mig høre hvad du synes, når du har prøvet den.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...