I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Get Me Through January SOS Kit

Hvis du har det blot en smule som mig, så virker den sidste uge af januar nærmest uendelig, og det kræver vitterlig sine skønhedsprodukter at komme vel, frisk og helt igennem. Dem har vi samlet til jer her.

Glødgivende, udrensende, energigivende og blødgørende.

Lyder det som noget for dig? Så læs fluks med.

Vi taler den absolutte yndlings-rensebalm fra Amly Botanicals, der ikke kun er den ypperste rens af din hud, men i et snuptag får dig til at ligne, at du netop har fået en ansigtsbehandling. Den fjernes let med Balm Balms absolut uundværlige muslinklud, der ikke kun renser huden, men også er det bedste (og din bedstes) trick til sund glød og mikrocirkulation i huden.

Der er vores yndlings-Palo Santo – det hellige træ, der dufter fantastisk, når du brænder det blot 30 sekunder i den ene ende, og som hævdes at fjerne stress og negative energi i rummet omkring dig. Der er til mange ganges brug i en enkelt Palo Santo.

Med i SOS-kittet får du også den uundværlige Uka Nail Oil 18:30, der ikke kun er en uundværlig negleolie til tørre vinternegle, men også fungerer som den fineste aromaterapi-roll-on på pulspunkter. 18:30 er til det tidspunkt, du kommer træt fra job og stadig skal have energi til at være noget for resten af familien (og dig selv).

Og sidst, men absolut ikke mindst, det fine Detox Mineral Bath Salts, der både kan bruges i badekarret og til et aften-fodbad. Vivien, der står bag Verdant Alchemy, gik selv ned med stress og badede sig – helt bogstaveligt – tilbage i balance med disse mineralske, rensende badesalte. Detox indeholder endvidere ler fra Sardinien, og citrus og cypres, der virker udrensende og mindsker inflammation.

Altsammen er det pakket i Amly Botanicals øko-makeuppung skabt af fibre fra genbrugsmaterialer.

Som altid har vi et begrænset antal af vores beautykits. Er det noget for dig, kan du sikre dig dit lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...