I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Så er det nu d’damer (jo, du må åbne den første pakke)

Åh, jeg har glædet mig til denne 1. søndag i advent, hvor vi åbner den første gave i adventsboksen (eller de første gaver, for der er to til denne søndag). Og har du ikke allerede kastet dig over hele boksen det øjeblik, den landede på din matrikel, så følg endelig med her (og fik du ikke fingre i adventsboksen, kan du sagtens få tips og inspiration alligevel).

For har du det blot en smule som mig, så kender du alt til en julemåned, der starter med gode intentioner og ender i hast og jag med alt, hvad dertil hører af gaveindkøb, julefrokoster, planlægning, juleklip, småkagebagning, arbejdspres og tid, der løber alt for hurtigt.

Derfor har jeg lavet adventsboksen med 4 af de fineste gaver (faktisk 5), så du hver søndag i advent kan åbne en pakke med de bedste – særligt udvalgte – skønhedssager, der hver især har en særlig tanke bag. De handler alle om en lille rolig stund og om at finde balancen – på den virkelig behagelige måde. Tænk duft, smag, varme, blødhed, glød, ro og velvære.

Først og fremmest skal du finde et sted, du kan lide at være, om det er badeværelset, stuen, dit soveværelse eller et helt fjerde sted, hvor der er ro, fred, varme og plads til at tage en halv time ud. Derefter skal du blot klikke på denne video, der hjælper dig godt i gang med lidt ro og forkælelse her i december (og ja, det er de to gaver med den skinnende grønne sticker, du skal åbne i dag)

2 Kommentarer

 • Svar
  Rebecca
  2. december 2018 kl. 23:46

  Kommer der ingen skønhedskalender i år? Spørger bare af reb interesse, da den var så god 🙂 Også helt forståeligt, hvis ikke den gør.

  God jul

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   4. december 2018 kl. 15:58

   Kære Rebecca,

   Du skal endelig spørge, og dejligt at du synes om den. Vi har valgt at springe over i år. Vi var de første, der lavede disse julekalendere for over 10 år siden, og nu er de overalt og er blevet en meget kommerciel business. Så vi har fokuseret på vores adventsboks(kalender) i år, mens vi finder ud af, hvordan man kan retænke julekalenderformatet til næste år. Byd endelig ind med gode idéer;)

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...