I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så er det 3. søndag i advent(sboksen)

… og jeg ved ikke med jer, men sådan en julemåned kan godt tage pusten lidt fra mig. Der er søde fristelser overalt, jeg spiser lidt anderledes end jeg plejer. får for lidt søvn og slet heller ikke nok frisk luft (brrr … det er koldt. Og det regner). Fortvivl ikke, vi tager fluks fat i det i dagens adventspakke, som jeg åbner sammen med jer i videoen lige her.

Og fik du ikke fingre i adventsboksen, kan du sagtens stadig bruge dagens tips. Måske du har lignende produkter liggende hjemme i gemmerne, og ellers kan jeg varmt anbefale disse til formålet (jeg vil næsten gå så langt som til at sige, at de er musthaves i julemåneden):

  1. Jeg elsker denne te og anbefaler den ofte, hvis hud – og krop – er i ubalance. Rigtig mange hud-udfordringer starter i maven. Har du ubalancer i fordøjelsen, ses det hurtigt på huden. Light Tea er en fermenteret te. Det gavner både selve teens virkning, da fermenteringsprocessen bibeholder flere af de gode næringsstoffer, og virkningen. Der tales rigtig meget om fermentering i øjeblikket og om de gode mælkesyrebakterier, og med god grund. Jeg kan personligt mærke en lethed i kroppen, når jeg indtager fermenterede produkter. Mange af dem kan have en lidt syrlig (nogle vil kalde det decideret sur) smag. Hvis du har det sådan, kan jeg glæde dig med, at denne te smager fortrinligt.
  2. Døjer du med lidt urenheder og måske endda tilstoppede porer i julen (hello andefedt), så kan det klares med denne favorit-cleanser. Den er baseret på matcha-te og spirulina og består af et grønt pulver (akkurat som matcha-te) som du rører op med lidt vand. Det både renser, eksfolierer (blidt og ikke for meget) og så efterlader det huden med den fineste glød. Der medfølger en økologisk muslinklud til at fjerne med. Du kan også lade den sidde på fx næseområdet som en maske, hvis du trænger til lidt ekstra pore-cleansing.
  3. Jeg ved godt, at hver andet ord, jeg skriver herinde er Gua Sha. Men den er bare eminent til rigtig mange ting, ikke mindst til at fjerne overskydende affaldsstoffer (!!) i krop og hud, så det kommer bedre flow i kroppen. Så har den ligget gemt i en skuffe, så find den frem og gør dig selv den store tjeneste at bruge den. Du vil hurtigt se – og mærke – resultat.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...