I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så er de her!

To this day, no one does skin like Gucci.

Det har Cameron Diaz udtalt og med hende følger et hav af celebre klienter, der sværger til Gucci Westman, når de skal have ansigtet i rette folder. Som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Gwyneth Paltrow.

Og lad os bare sige, at hun absolut heller ikke skuffer med denne nye lancering som Gucci Westman selv kalder for hudpleje, der ser ud som makeup.

Men inden vi når til hvad det inkluderer, er vi nødt til at tale om indpakningen. Den fineste lille lyserøde flaske, der kunne have stået på din bedstemors makeupbord og hvad pariserinderne ville kalde ‘mignon’. Oven i købet er den lavet af genanvendelige sukkerrør og er helt uden pftalater og nasties.

Indholdet er lige så rent og har du set Gucci Westmans videoer på Instagram, ved du allerede, at Vital Skincare Complexion Drops giver det fineste organiske look til din hud og er fyldt med gode ingredienser, der fugter, beroliger og synligt mindsker dine porer.

Vi taler ekstrakt fra ginseng, der klarer og opfrisker huden; olier fra solsikke og mandel, der nærer, blødgører og styrker huden; ekstrakt fra granatæble, der neutraliserer fri radikaler og gør huden sund at se på; tsubaki olie, der fugter, opstrammer og giver en smuk struktur; ingefær, der beroliger huden samt et særligt Urban Shield Complex, der beskytter mod forurening og blåt lys.

Derfor bruger du den også akkurat som du ville bruge dit serum eller din creme. Ryst blot flasken og fordel et par dråber i ansigtet efter behov. Et par dråber rækker langt. Har du brug for yderligere dækning, så dup ekstra lidt på, hvor du har behov for det, enten med fingrene eller med makeuppensel, eller kombinér med Vital Skin Foundation Stick.

Find dem fluks lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...