I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

A Little Something Extra Birthday Edition (med andre ord, vi fejrer fødselsdag med en ekstra gave til jer)

Note: Alle 100 fødselsdagsgaver er nu sendt videre ud til jer. Rigtig god fornøjelse med de fine sager.

Hurra, vi har fødselsdag.

Onlineshoppen fylder 7 år og pavillonen 6 år. Det vil vi – traditionen tro – gerne fejre og det gør vi med en ganske særlig ekstra fødselsdagsgave som du kan få fingre i.

Oven i købet den fineste af slagsen, hvis vi selv skal sige det, med nogle af vores absolutte favoritprodukter pakket smukt ind som det hør sig og bør.

Se bare her:

Ingen fødselsdag uden chokolade, så du finder selvfølgelig vores yndlingschokolade Chakra Chocolate Toasted Coconut & Turmeric, der både smager og mætter.

Der er en sachet af hver af både vores True Collagen kollagenpulver og MCT-olien fra Ancient & Brave, der er kåret til det mest bæredygtige på markedet. Det kan du passende komme i eftermiddagskaffen og nyde til chokoladen.

Mens vi er ved munden, får du også en lille travelsize af Lebons velsmagende Le White tandpasta til smukke, hvide tænder som vi hos os går lige så meget op i som en smuk hud.

Til ansigtet får du en mini-Montana Harvest Omega Oil fra Odacité til mildt og blidt at rense huden samt den eftertragtede luksussample på Vintner’s Daughter Active Botanical Serum – en all-time favorit hos os.

Til natten får du en travelsize af Amlys unikke og søvndyssende Sleep Tight Balm, som Vogue har kaldt ‘your best sleep yet’ og det er præcis sådan det er.

Der er også lidt til kroppen, nemlig en mini-Jasmin Body Oil fra Odacité – jo, det er den, der tager dig til dit ‘happy place’, når du smører den på.

Og så topper vi, helt bogstaveligt, med en travelsize af vores bestseller Deep & Light Scalp Cleaner fra Uka, som er eminent til at hovedbunden i balance efter sol, salt og sommer (og som bare giver dig det mest luftige og blanke hår).

Det hele er pakket smukt i vores fine signatur-blomsternet – som en fødselsdagsgave.

A Little Something Extra Birthday Edition tilføjes automatisk og synligt til din kurv, når du bestiller for 1.499 kr. eller mere (har du varer liggende i kurven allerede fra tidligere, så opdatér kurven, så gaven bliver aktiveret) og gælder så længe lager haves.

Jeg kan anbefale at slå til hurtigt, hvis du gerne vil have fingre i den. Den slags plejer at ryge temmelig hurtigt hos os.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...