I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så er Bubble Vvee på hylderne igen

Lad os lige sige det med det samme. Vi har bestilt mange, rigtig mange, Bubble Vvee hjem. Men de ryger ned ad hylderne lige så hurtigt som vi stiller dem op, så er du en af de mange, der gik forgæves sidst, så kan vi varmt anbefale at du slår til nu. Det er tidens mest hypede og eftertragtede lak.

Den er skabt i samarbejde med Virginie Dhello, der er en af Paris’ cooleste art directors og trendspotters for store modehuse som Chanel og Louis Vuitton. Og så er hun muse for Kure Bazaar, der har lanceret denne helt nye Bubble Vvee helt i Virginies stil (hun elsker pink og bruger i øvrigt også Westman Ateliers Baby Blush i den smukke pink Poppet).

Selv kalder de Bubble Vvee for ‘healthy glow’ for det er lige præcis, hvad du får, når du lægger et enkelt eller to lag. Lægger du et lag mere får du den ultraglossy transparente pink tone, som ses på billedet. Formlen er mere glossy end nogle andre Kure Bazaar-lakker (ja, end nogle andre lakker, vi har set) og endnu mere organisk med et indhold af sesamolie.

Den pryder vores negle, kan vi godt afsløre. Hele tiden.

Hvis den også skal pryde dine, så er det lige her, du får fingre i den<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...