I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Once in a strawberry supermoon

Det var fuldmåne i går nat, og en ganske særlig én af slagsen. Den hedder Strawberry Supermoon og det gør den, fordi denne tid – af de gamle indfødte amerikanske stammer – ansås for den bedste sæson for jordbær. Men det er nu ikke rødt og sødt altsammen.

For jordbærmånen er kendt for også at skabe forvirring og udfordre os til det yderste. Måske du kan mærke uro, udfordringer og måske din grænse går lidt lavere end den plejer. Det hedder sig, at Strawberry supermånen vil lære os om at gebærde os i usikkerhed, sandhed og åbenbaring, og det kan åbenbart godt være småhårdt for mange af os.

Så inden du river hovedet af nogen, så anbefales det at tage den helt med ro og ikke tage de store beslutninger inden fredag. Tag dig godt af dig selv og sørg for at grounde, som det så fint hedder. Det vil hjælpe.

Det kan du gøre ved at forestille dig, at du har små rødder, der gror ud under fødderne og forbinder dig til jorden. Føl vægten af din krop, der nærmest smelter ned i jorden. Det grounder dig og letter hovedet.

Du kan også med stor fordel bruge denne – i en diffuser, i din bodyoil, i badet, i dit vasketøj og til at have med i lommen og snuse til i ny og næ, når det hele bliver for overvældende.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...