I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Om at tale med hænderne og sende gode vibes

Vejret er lidt to-faset i dag og kan ikke helt bestemme sig for, om det skal regne eller være solskin. Det leder mig fluks til månedens stjernetegn i vores lille astro beauty-kavalkade.

Nysgerrig, kommunikerende og ja, flyvsk er kodeordene, når det kommer til månedens stjernetegn.

Historiens vel nok mest berømte tvilling – Marilyn Monroe – udtalte engang, at hun kun sov iført Chanel no. 5. Det lyder jo tiltalende, men skulle vi vælge kun én ting til tvillingens gode søvn, ville det være en silkesovemaske, der er god til at bringe ro til et tankefyldt hoved, og søvn til en festglad krop (denne sovemaske er oven i købet i en af tvillingens absolutte yndlingsfarver).

Når det er sagt, er dufte vigtige i tvillingens liv. De bliver let distraheret af skærme og lyde, og en duft kan være med til at grounde og skabe fokus. Denne duft er den helt perfekte gave til en tvilling.

En anden virkelig fin (sommer)gave er vores nye, fine hårolie, der er to-faset og fungerer bedst, når ingredienserne er godt blandet og i balance. Akkurat som tvillingen. Så giver den til gengæld både struktur, glans, beskyttelse og den fineste duft (hårolien, forstås). Eller vores særlige beautykit til den gestikulerende tvilling, der taler lige så meget med hænderne som med munden.

Må vi anbefale at tage et kig på vores anbefalinger lige her? For selv om du måske ikke sætter al din lid til vores astro-anbefalinger, så lover vi, at der er gode tips at hente uanset om du er omfattet af det pågældende stjernetegn eller ej.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...