I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

En bid af Kongens Have

Som du måske allerede ved, fylder dét faktum, at vi ligger i Kongens Have en del i min (skønheds)verden. Ikke blot er udsigten noget ganske særligt – både sommer og vinter – men dagligt inspirerer planterne, blomsterne og haven mig til de produkter, vi har på hylderne i pavillonen og online. Det var sådan at min egen parfume blev til, med noter fra Kongens Have, og sådan vi kreerede vores skønhedste.

For et lille års tid siden spurgte jeg Helene Blanche, som du måske kender fra Tapetcafé og for sine fine fine illustrationer prints, om hun ville lave et print til mig, så alle jer, der ikke lige bor i nærheden af Kongens Have, også kunne få lidt blomster fra os, når I klikker jer ind i vores univers. Det har vi brugt på skønhedsbloggen og i 0nlineshoppen samt på vores stickers og kort.

Men det er så fint at jeg fik lyst til at lave mere med det. Så nu har vi lavet vores egen lille kollektion af makeuptasker og sovemasker – to af de ting, som jeg altid har på mig – i det fineste printede silke. Og i anledning af julen har vi også iklædt min parfume i en fin blomstret silkepose.

Hvorfor sovemasken er så vigtig for mig (og hvorfor den er lavet præcis som den er, for det er absolut ikke ligegyldigt) og hvad jeg bruger makeuptasken til (det er nemlig andet end makeup), kan du få alt at vide om i denne lille video her, hvor jeg også fortæller om, hvad du (også) kan bruge den lille silkepose til, som følger med sovemasken. Den er nemlig eminent til noget andet end sovemasker også.

Kig nærmere på kollektionen her – og parfumen finder du fluks her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...