I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Så er min lille beauty-webshop åben igen!

Jeg har holdt ferielukket i webshoppen, men nu har jeg åbnet igen. Glæd dig til nye fine ILOVEBEAUTYbokse, der lander på hylderne lige om lidt. Jeg er ved at lægge sidste hånd på august-boksen nu, og åh bliss! OG så er den meget efterspurgte YUMMY MUMMY-boks også lige på trapperne. Den er så fin og kommer i en helt særlig indpakning, som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer. Det er den helt perfekte gave til gravide og nybagte mødre (alle der har en baby på armen, i maven eller i tankerne). Fra medio august kan alle mine beautybokse også afhentes i min lille skønhedspavillon i Kongens Have, som åbner meget snart. Bor du i nærheden, kan du således spare porto og hente selv, hvis du ønsker det. Lige nu og her vil jeg blot gøre opmærksom på, at det er ved at være sidste chance, hvis du vil spare penge på mine skønhedsbøger derinde (og få de fine gaver med fra Tweezerman, Karmameju og Valentino Parfums ej at forglemme). Der er kun få tilbage af hver, og de kommer ikke igen. Du finder særtilbud på bøgerne lige her<<

4 Kommentarer

 • Svar
  Helle Andersen
  31. juli 2016 kl. 18:32

  Glæder mig så meget til at se August måneds pakke, syntes altid du finder på fantastiske pakker med INTRESSANTE nyheder. Din skønhedsbog har jeg haft i mange år og det er blandt andet dig der har lært mig at tørbørste. Dit citat SKØNHED KOMMER INDEFRA MEN LUDT LÆBESTIFT SKADER JO IKKE, har jeg faktisk også “brugt”, sammen med andre skønhedsklogekvinders kloge ord, i butikken.

 • Svar
  Iben
  31. juli 2016 kl. 21:23

  Kære Charlotte, velkommen tilbage. Kan slet ikke vente til din Yummy Mummy boks kommer. Jeg nedkommer om et par måneder, så det er helt perfekt! ❤️

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. august 2016 kl. 08:01

  Åh, Helle, mange tak for din søde hilsen. Det er jeg virkelig glad for at høre. Jeg elsker at sammensætte beautyboksene, så det er virkelig dejligt at høre, at de falder i så god smag. Hvad er det for en butik, du har?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. august 2016 kl. 08:02

  Kære Iben, stort tillykke til dig. Hvor spændende! Og ja, så kommer Yummy Mummy-boksen jo på helt rette tidspunkt. Jeg skynder mig at få lagt sidste hånd på den, så du har god tid;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...