I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er sørme National Lipstick Day i dag!

Jeg ved godt, at jeg har skrevet det før. Både her og i min første skønhedsbog Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke. Men i anledning af National Lipstick Day – jo, den er god nok, det fejrer de i USA, og af alle de mange dage, de fejrer derovre, er denne én, jeg kan tilslutte mig, forstås – så vil jeg alligevel tillade mig at genfinde denne lille læbestift-hyldest fra det amerikanske magasin Harper’s Bazaar i 1946. Jeg elsker, hvordan den tager læbestiftens magiske evner helt ud til yderlighederne: ”Når en kvinde har mistet sin elsker, når en pige har mistet sit job, når lægen har afleveret den dårlige nyhed, når lykken vender, når middagsselskabet flopper, når veerne sætter ind, når skandalen ruller, når stormen rammer, når de andre kvinder sejler i succes, kan et strejf af læbestift på læberne give mod.” Og nu vi er ved læbestiften, kan du stadig nå at dele din første læbestifthistorie i konkurrencen om Kate Moss’ jubilæumskollektion lige her<< (den indeholder blandt andet den Kates yndlings-nude som du kan se nedenfor)

4 Kommentarer

 • Svar
  Tina Skovgaard
  30. juli 2016 kl. 18:43

  Ved du hvilken læbestift, der er brugt på billedet?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. juli 2016 kl. 18:45

  Det gør jeg, Tina. Den hedder Lasting Finish Lipstick By Kate i farven My Nude #55 – det er fra Kate Moss’ jubilæumskollektion med Rimmel London. Den kommer på hylderne i næste uge. Pæn, ikk?

 • Svar
  HeLene
  30. juli 2016 kl. 19:50

  Den er så pæn, og det er hendes/Kates lips ikke?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. juli 2016 kl. 16:08

  Det tror jeg faktisk ikke, HeLene – mon de ikke har brugt en stand-in til det?;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...