I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Vil du have en privat skønhedssession med mig?

Jeg har kastet mig ud i et større velgørenhedsprojekt, der handler om, på én dag, at samle 100.000 kr. ind til organisationen Look Good Feel Better – skønhedsbranchens unikke initiativ, der styrker kræftramte kvinder ved at få dem til både at føle sig og se ud som sig selv under kemoterapi. Jeg har sagt og skrevet det tusind gange før, men en simpelt ritual som at lægge makeup er ikke kun forskønnende. Det er en besked til dig selv om, at du er værd at tage dig af og bruge personlig kvalitetstid på. Undersøgelser viser, at netop sådanne skønhedsritualer har en både positiv og sågar helbredende effekt i et sygdomsforløb som kræft (læs gerne min artikel i Børsen her<<) og betyder så meget mere end vi måske lige går og tror.

SÅ jeg har lokket 13 af Danmarks ypperste skønhedseksperter fra de glittede magasiner, de bedste online-medier og førende prestigeblogs til at sidde klar med alle de tips og tricks, I overhovedet måtte ønske. De er hver tilknyttet et skønhedsmærke, der er vært for dem på dagen. Ikke kun vil du få masser af tips, trends og skønhedshemmeligheder, du vil også få tilbudt en mini-makeover på standen og – selvfølgelig – en fantastisk goodiebag.

Billetterne koster 295 kr. og alle billetindtægter går ubeskåret til den gode sag. Oven i købet dobler Magasin Fonden alle billetindtægter op, så vi kan nå de 100.000 kr. Datoen er 1. september fra klokken 10.00-16.00 og det foregår hos Magasin på Kongens Nytorv i København. Så book din personlige konsultation nu, støt en fantastisk sag og få en ganske unik mulighed for at have en skønhedsekspert helt for dig selv (og en goodiebag). Det er lige her i Magasins onlineshop<<, at du sikrer dig din billet. Klik blot på ønsket tidspunkt og scroll så ned og find den ekspert, du gerne vil booke tid hos i højre spalte (den kan være lidt tricky at finde, men kør blot helt ned, så er den der). Voila! (note! jeg har nu følgende tid tilbage: kl. 11.20 og ellers er der helt sikkert tid hos nogle af de andre ypperlige skønhedseksperter)

Jeg kan afsløre, at det er Lancôme, der hoster min del af eventen og at jeg kun har 15 pladser at gøre godt med – og at jeg glæder mig gevaldigt!

Det er i øvrigt dygtige Mette Boesgaard, der har doneret den fine illustration til eventen.

 

13 Kommentarer

 • Svar
  Yvonne Bengtsson
  1. august 2016 kl. 14:42

  Hej Charlotte
  Jeg har fået din mail vedr. arrangementet, men jeg kan ikke finde dig i panelet med eksperter
  Mange hilsner

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. august 2016 kl. 14:47

  Hej Yvonne,

  Godt du skriver! Det er også en smule kringlet at finde rundt derinde, men jeg har lige tjekket, og jeg har nogle tider tilbage. Du klikker dig ind på et tidspunkt øverst, og så scroller du ned og finder eksperterne i højre spalte. Dér kan du se, om jeg er tilgængelig. Jeg kan se, at der er plads fx både klokken 15.00 og 15.20, da jeg bare lige klikkede på et par af tidspunkterne.

  Skriv igen, hvis du ikke kan finde rundt i det;)

 • Svar
  Yvonne Bengtsson
  1. august 2016 kl. 15:24

  Det lykkedes…tak for hurtigt svar

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. august 2016 kl. 15:33

  Dejligt at det lykkedes, Yvonne;)

 • Svar
  JLO
  2. august 2016 kl. 08:24

  Hej Charlotte
  Glæder mig meget til at møde dig!
  På gensyn 🙂

 • Svar
  Connie Christensen
  2. august 2016 kl. 09:24

  Hvor kan man se hvem der er med i panelet, samt hvilke tider der er tilbage?

 • Svar
  Kirsten V
  2. august 2016 kl. 11:16

  Rigtig godt initiativ Charlotte. 🙂 Det er rigtigt flot det du gør. Jeg ville ønske jeg kunne være med. Desvære er jeg i USA på det tidspunkt.
  Jeg håber I får en rigtig god dag.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. august 2016 kl. 13:14

  Kære JLO, absolut i lige måde;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. august 2016 kl. 13:19

  Kære Connie,

  Det er et lidt tricky system, det er jeg ked af. Det skyldes at vi er så mange, der er på. Du vælger først ønsket tidspunkt, og så kan du se, hvilke af skønhedseksperterne, der er tilgængelige på det pågældende tidspunkt. Det er desværre ikke muligt at få en overordnet oversigt over resterende tider.

  De skønhedseksperter, du kan booke tid hos, tæller:

  Anne P/ELLE x Helena Rubinstein
  Cathrine Park/SKØN x Clarins
  Liv Winther/COVER x Christian Dior
  Vibeke Nielsen/Femina x Shiseido
  Anne Mønsted/Costume x Estée Lauder
  Bea Fagerholt/Eurowoman x Clinique
  Kirstine Engell/ELLE x L’Oréal Paris
  Sofie Jørgensen/Costume, Eurowoman x Biotherm
  Lise Grosmann/The Beauty Blog x Origins
  Johanne Danshøj/Jo’s Makeup Blog x Max Factor
  Marie Thomsen/Marie & The Makeup x Maybelline
  Julie Kraase Brandt/Alt for Damerne x Elizabeth Arden
  Charlotte Torpegaard/ILOVEBEAUTY x Lancôme

  Skriv endelig igen, hvis det ikke giver mening.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. august 2016 kl. 13:19

  Ja, Kirsten, det var da ærgerligt! Men USA lyder nu heller ikke værst;) Rigtig god tur. Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Connie Christensen
  2. august 2016 kl. 15:25

  Tak for hurtigt svar Charlotte 🙂 Jeg har selv været på et Look good feel better kursus, så derfor vil jeg selvfølgelig gerne støtte op omkring projektet. Jeg har meget sart hud og roccacea, men ved at jeg kan tåle Clarins, så derfor vil jeg gerne booke tid hos Cathrine Park, hvis det er muligt, selvom det kunne være sjovt at møde dig, nu hvor jeg har fulgt dig i lang tid 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. august 2016 kl. 15:30

  Altid velkommen, Connie. Og selvfølgelig skal du booke dig ind hos Cathrine og Clarins. Det gør du via linket. Klik på det tidspunkt, du ønsker, og scroll så ned og se, om Cathrine ikke skulle være ledig på det pågældende tidspunkt. Og ellers prøv med tidspunktet før eller efter (Cathrine har tider, så det skulle sagtens kunne lade sig gøre).

  Det kan jo være, at vi lige kan hilse på hinanden alligevel.

 • Svar
  Connie Christensen
  2. august 2016 kl. 16:06

  Så har jeg booket tid. Håber at jeg lige kan sige hej til dig derinde 🙂

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...