Så er julekalenderen skudt i gang!

1. december 2012 - Artikel af Charlotte Torpegaard

Det er 1. december og vi har åbnet den første låge i decembers ubetinget smukkeste julekalender (jeg kan afsløre, at der er præmier til en værdi af over 50.000 kr. og at dagens låge indeholder ikke mindre end mine absolutte yndlingsmakeupprodukter – og Gwyneth Paltrows i øvrigt). Du deltager i julekalenderen via Facebook her, og vil du have en daglig reminder, når vi åbner dagens låge, så er det blot at skrive sig på listen her. Mobile enheder som telefon og iPad kræver et særligt link – det finder du her. Jeg har fået to mails om, at det er ærgerligt, at det foregår på Facebook, når nogle har valgt ikke at bruge deres tid dér. Det har jeg den absolut største respekt for, og vil blot sige, at julekalenderen er et ekstra tilbud – der kommer stadig alle de daglige decembertips og -trends her på bloggen. Men det er jo december og jeg er i julehumør, så kan du ikke deltage i julekalenderen, fordi du ikke er på Facebook, så send mig en mail til hello@ilovebeauty.dk med en lille hilsen, senest fredag den 7. december. Så trækker jeg lod om en ekstra julegave blandt jer.

 

2 kommentarer til “Så er julekalenderen skudt i gang!

  1. WAAUUW hvor er det en fed idé med sådan en julekalender, og hvor må det bare have været et stort arbejde for dig at lave den! Jeg deltager med iver og spænding 🙂

  2. Kære Eva,

    Mange tak for din søde hilsen, og dejligt, at skønhedsjulekalenderen falder i god jord! Og ja, det er et stort arbejde, men heldigvis glemmer jeg det, inden næste jul;)

    Held & lykke til dig.

    Mange hilsner, Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *