I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Så er det nu, du skal være hurtig på tasterne …

… hvis du vil have fat i en af de 100 nye ILOVEBEAUTYbokse, jeg netop har lagt op i min shop. Temaet er ren selvforkælelse (et af mine absolutte yndlingsemner), og hvem kan ikke have brug for netop dét her i slutningen af en kold januar måned. Så luk øjnene og forestil dig en søndag eftermiddag (eller en tirsdag) helt for dig selv, hvor du lukker verden ude og selvforkælelsen ind. I denne beautyboks får du alt, du skal bruge for at lave den perfekte spadag hjemme, og udover roen og velværesmilet, så lover jeg dig bløde fødder, smukke negle og en hud, der gløder. Derudover er det jo sådan, at tager du dig kærligt af dig selv, får du også langt mere overskud til dine omgivelser. Men det fortæller jeg altsammen meget mere om i denne lille film, hvor du også får både tips og tricks til produkterne i ILOVEBEAUTYboksen. Selve boksen – den finder du lige her<< Jeg glæder mig som et lille barn til at høre, hvad I synes.

32 Kommentarer

 • Svar
  HeleneR
  27. januar 2016 kl. 08:09

  Så er det bare og vente på postbudet 🙂 har været rigtig glad for den første boks og den her lyder da næsten endnu bedre 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 08:36

  Hvor dejligt at høre, HeleneR (og jeg har også gjort mig virkelig umage;). Rigtig god fornøjelse.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Kiraz
  27. januar 2016 kl. 08:56

  Glæder mig til at modtage min pakke, har lige bestilt beautyboks 🙂

 • Svar
  Nina
  27. januar 2016 kl. 09:19

  Var næsten ved at bryde ud i en blanding af glædesråb og lettelsestårer, da jeg så boksen her til morgen i toget, på vej til arbejde. Var i godt gammeldags januartungsindshumør, og kunne ikke rigtig finde ud af hvad der skulle til for at vende bøtten, og vups så stod det her stort på hvidt: hjemmespa og selvforkælelses. Nu er boksen bestilt og jeg glæder mig til weekend og ro, hvor jeg lige kan fokuser på at vinde energien tilbage og have fornyet overskud til min omverden.

 • Svar
  Tenna Hou Hansen
  27. januar 2016 kl. 09:58

  Så er boksen bestilt… Jeg var så glad for en første. Måden den var pakket ind på var lige mig – jeg vidste ikke at jeg kunne glædes så meget over indpakningen… Super sød æske, og lyserødt silkepapir NEEEEJJJJ, hvor jeg glæder mig til at pakken kommer.

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  27. januar 2016 kl. 10:47

  Så skal posten bare komme med boksen

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  27. januar 2016 kl. 10:50

  Hov, det gik da galt. Om igen.
  Da jeg først så, at der er olier i, tænkte jeg, at det kunne ikke være noget for min voksne teenagerhud, men da jeg så videoen, måtte jeg alligevel prøve at bestille, og det gik søreme, så nu skal posten bare komme med mit eksemplar af #Ilovebeautyboksen 🙂
  Og så er boksen jo så fin, at den sagtens kan gøre sig som dekorativ opbevaring på badeværelset. Hihi.

 • Svar
  Tanja Olesen
  27. januar 2016 kl. 12:16

  Hej Charlotte. Lækker lækker box. Du er så flot på videoen 🙂 kan du ikke fortælle lidt om hvilket makeup du har på. Øjenskygge, læbestift , foundation. Kh. Tanja

 • Svar
  Iben
  27. januar 2016 kl. 13:00

  FANTASTISK! Har netop bestilt den og kan kun istemme koret (og håbet) om at den er lige så dejlig så den første.
  Tænkte på om ikke du også kunne tænke dig, at lave en Yummy Mummy box (har netop bestilt bogen ;-)) – og eventuelt en makeup box på et tidspunkt?
  Dit look på videoen er iøvrigt fantastisk – så naturligt og smukt

 • Svar
  HeLene
  27. januar 2016 kl. 18:18

  Hvor er den bare fin!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 18:19

  Tak for din hilsen, Kiraz – jeg glæder mig meget til at høre, hvad du synes om den;) Rigtig god fornøjelse.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 18:20

  Åh, Nina, der fik du faktisk mig til næsten at bryde ud i glædesråb og lettelsestårer med din kommentar;) Det er jo lige præcis meningen med denne ILOVEBEAUTYboks. Hvor dejligt at den virker allerede inden du overhovedet har fået den;)

  Rigtig god fornøjelse lige om lidt, xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 18:22

  Kære Tenna, mange tak for din hilsen, og jeg lover, at der er lyserødt silkepapir og masser af fin indpakning denne gang også. Produkterne er også ret fantastiske, når du når dertil;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 18:22

  Vi pakker på livet løs, Tenna – og skynder på posten;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 18:24

  … og dejligt at du kastede dig ud i olierne alligevel, Tenna. Jeg håber sådan, at du får en dejlig oplevelse med dem. Lad mig meget gerne høre, hvis du har lyst til at dele. Og ja, æsken er helt perfekt til makeup-opbevaring;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 18:28

  Kære Tanja,

  Hvor er du sød, mange tak for kompliment;)
  Makeuppen er mine ‘usual suspects’ – Youngblood mineralpudder, lidt bronzer på kinderne og under hagen tilsat L’Oréal Paris’ nye Wings-mascara, Lancôme Lip Lover (den der var i sidste boks) og RMS’ lipgloss på kinderne. Jeg kan godt skrive lidt mere om det i et indlæg, for i virkeligheden ligger tricket et helt andet sted: Guldtoppen. Den lyser ansigtet helt vildt op, især når man har en lidt træt dag. Jeg skal lave et indlæg – Coco Chanel og Helena Rubinstein brugte også altid denne slags tricks;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 18:31

  Kære Iben,

  Tusind tak for din hilsen også!;) – og der er absolut en Yummy Mummy-boks i planerne (hold endelig øje), og jeg skriver mig også dit ønske om en makeupboks bag øret også (der kommer en med læber lige om lidt, det smager da lidt af det). Mange tak for dine input, og rigtig god fornøjelse med Yummy Mummy-bogen (og tillykke;).

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 18:33

  Mange tak, HeLene;)

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  27. januar 2016 kl. 18:42

  Jeg deler gerne. Har været helt vild med den sidste boks! 🙂 Dog har jeg endnu ikke kunne få mig selv til at bruge nogen af de fine øjenskygger. Hihi.
  Jeg glæder mig til at prøve, og måske manden bliver lokket med til noget af det. Tihi.

 • Svar
  Line Høj
  27. januar 2016 kl. 18:52

  I’m so excited! Jeg sad tilfældigvis med min mobil, da mailen om ILOVEBEAUTY-boxen tikkede ind, og jeg bestilte den med det samme – jeg ville jo nødig gå glip af den 😉
  Jeg er så stor fan af videoerne, der følger med hver box! Det er så rart at få en lille forklaring med til hvert produkt, for det gør, at jeg vover mig ud i at prøve produkter, som jeg måske ellers havde ladet ligge i skuffen.
  Jeg glæder mig så meget til ro og selvforkælelse, når min box kommer… og det gør min vintertørre hud også 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 20:32

  Ja, Tenna, lok manden med på spahygge. Der er kærligheds-te med i beautyboksen;) – og jeg kender godt dét med at noget er så fint, at man slet ikke nænner at bruge det. Men prøv dem alligevel, de er supergode.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 20:39

  Åh, hvor dejligt at høre, Line!;) Det er netop tanken, at den skal være brugbar og lige til at gå til – der er jo ikke noget ved produkter, som man ikke ved om man skal smøre på kinderne eller bag ørene. Så ryger de bare ind i skabet til alle de andre. Så jeg er superglad for, at du kan bruge det, og oven i købet lade dig inspirere til at vove dig ud i noget nyt. Rigtig god fornøjelse lige om lidt – lad mig gerne høre, hvad du synes.

 • Svar
  Trine Yder
  27. januar 2016 kl. 21:36

  Øv jeg nåede det ikke

 • Svar
  Trine Yder
  27. januar 2016 kl. 21:41

  Øv jeg nåede det ikke 🙁 Bliver der lavet flere? 😉

 • Svar
  Vesna Barbu m
  28. januar 2016 kl. 03:18

  Nej hvor er jeg bare uheldig det er anden gang der ikke der er udsolgt øv

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. januar 2016 kl. 08:06

  Desværre, Trine, det går stærkt med ILOVEBEAUTYboksen. Der bliver ikke lavet flere af denne version, men der kommer andre varianter. Den næste er på vej om ikke alt for længe, så hold dig endelig til.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. januar 2016 kl. 08:07

  Hej Vesna,

  Ja, det gælder om at være virkelig hurtig på tasterne. Men hold dig til, der kommer flere ILOVEBEAUTYbokse i nær fremtid.

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  29. januar 2016 kl. 17:16

  Jubii, så kom #ilovebeautyboksen ind ad døren. Næh, hvor er der mange fine produkter. 🙂 Men kan det virkelig passe, at Wonder Mud masken kun skal sidde på i 3 min.?!? Og hvad er bedst til afrensring – fingrene eller et par svampe med lunt vand?
  Har allerede taget hul på balance me håndcremen. Den dufter skønt. 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. januar 2016 kl. 17:49

  Kære Tenna,

  Hvor dejligt at høre. Tak for din hilsen.

  Og ja, Wonder Mud behøver kun at sidde tre minutter for at virke. Men jeg lader altså min sidde længere, og den hverken tørrer ud eller andet. Så det kan du sagtens.
  Mht. afrensning, så bruger jeg altid selv fingrene til at massere renseproduktet/olien ind, og fjerner det med en vaskeklud opvredet i lunkent vand.
  Jeg er også ret vild med Balance Me-duften;)

  Rigtig god fornøjelse.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  31. januar 2016 kl. 15:26

  Oh joy 🙂 Så kan jeg godt lade den sidde længere. (Y) Blev helt “det her er antiklimaktisk” over, at den kun skulle sidde i tre minutter. Hihi.

  Ja, den har fået plads i min taske nu 🙂

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  2. februar 2016 kl. 13:20

  Nu tog jeg hul på boksen – sådan for alvor.
  Alene hjemme sådan hele formiddagen og eftermiddagen, og det betød, at jeg havde mulighed for at teste boksens indhold. Yay!
  Først et dejligt, varmt bad, efterfulgt af Juhldal olien og John Masters Body milk, så nu er min hud både blød som en baby og dufter af vanilje.
  Så til sofaen, som blev indtaget med maskerne til både fødder, ansigt og øjne. Nå ja, man må ikke glemme chokoladen (teen drak jeg til morgenmaden).
  Jeg skal lige sige, at jeg satte mig for, at jeg ville tage det hele på, og ligge med det i en halv time. Mine fødder er nu bløde som skyer, mit ansigt ser så mildt ud – og JA! Mine porer er søreme mindskede, hvilket jo faktisk er noget af et mirakel, så jeg har hermed fundet en nyt produkt, der skal tilføjes mine produkter, og Wonder Mud er absolut et passende navn. 🙂
  Mine øjne afspejler slet ikke den hovedpine og træthed, der bor i øjnene i dag, så noget kan de altså, de der øjenmasker fra Rodial. Thumbs up.
  Må lige tilføje, at jeg fandt det virkelig morsomt, at skøjte rundt i poserne med fodcremen. Havde glemt mine strømper, så jeg tog den fornøjelige glide/gåtur ind i soveværelset med poserne på. Hihi.
  Chokoladen nød jeg et par stykker af i løbet af min halve time med maskerne. Det er ikke en, man konsumerer en hel plade af, fordi den er så intens i smagen, men god det er den.
  Til sidst var turen kommet til hårkuren, som ligner en balsam, men næsten føles som en blanding mellem lotion og skum. Sådan helt silkeblød og mildt duftende.
  Jeg er begejstret, og den der spa-agtige duft hænger ved. Tak fordi du har lavet det her bokse, og gør det så nemt (og ikke mindst betaleligt) at gøre noget godt for os selv. 🙂

  Venlige hilsner
  Tenna.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  2. februar 2016 kl. 21:45

  Det lyder som den hyggeligste dag, Tenna – hvor er jeg glad for din tilbagemelding. Jeg gør mig virkelig umage med valg af produkter til ILOVEBEAUTYboksene og så er det jo virkelig fantastisk, at de falder i smag (og virkelig fantastisk at man sådan med et par produkter kan se ud som om man er meget friskere end man egentlig er). Og ja til chokoladen – rigtig god mørk chokolade er netop så intens, at man automatisk spiser mindre af det. Og nyder det mere. Win-win.

  Tak fordi du skrev, Tenna.

  KH Charlotte

Efterlad en kommentar