I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Har du hørt om smoky lips?

Jeg kan godt afsløre, at læberne (stadig) er i fokus i forårets makeup. Vi taler hele paletten lige fra cherry til nude, og alt lige fra mat og defineret til glosset og blød. Hvis du ikke allerede har hørt om smoky lips, så er det nu, de skal på dine læber. Du kender allerede smoky fra dine øjne, som er den dér lidt uperfekte applikation (nogle vil kalde det for ‘tværet’ – på den sexede måde, forstås), og det overfører du blot på læberne. Ingen liner, men duppet lidt tilfældigt på, så det ligner, at du lige er blevet kysset. Uanset hvilken læbestil, du foretrækker (måske dem allesammen blot på forskellige tidspunkter), så kan jeg afsløre, at NYX er bloggernes, vloggernes og makeupartisternes go to-mærke, når det kommer til læber (tjek blot Youtube), og blandt deres ultimative favoritter hører Soft Matte Lip Cream, Matte Lipstick og Slim Lip Pencil. Personligt er jeg mere til det skinnende læbelook end til de matte læber, så jeg har overgivet mig til den lille bløde Butter Gloss (som i øvrigt også er virkelig fin på kinderne, duppet lige dér, hvor de buler ud, når du smiler). Hvis du savner inspiration til dine forårslæber, er du inviteret til NYX-lancering i deres nye shop-in-shop hos Matas i Fields på torsdag. Det er klokken 17-20 med masser af musik, makeupartisteri og goodiebags.

6 Kommentarer

 • Svar
  Eva B
  26. januar 2016 kl. 11:48

  Kære Charlotte !
  Hvornår offentliggør du hvem som har vundet masker ? Må indrømme jeg er så spændt som et barn juleaften….tænk at være det i en konkurrence som 48 årig tsk tsk. Meen, lækre masker er jo the talk of town for tiden så jeg er jo bare med på beatet. Var det ikke en god undskyldning…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. januar 2016 kl. 13:40

  Hvor dejligt med lidt spænding, Eva, det bliver man aldrig for gammel til!;) Jeg har faktisk ladet Biotherm vælge de heldige 40, og jeg har netop modtaget listen. Ta da (jeg har ikke engang selv kigget den igennem). Jeg melder ud lige om lidt. Held & lykke til dig (og skulle du ikke være en af de heldige, så hold øje med min næste ILOVEBEAUTYboks, der kommer op i morgen. Den indeholder også et par masker …;)

 • Svar
  Lisbeth M.
  26. januar 2016 kl. 15:40

  Okay- den havde jeg ikke set komme… Smokey lips 🙂 spændende!! jeg elsker læbestifter, glosses og tinted balms- også på kinderne, som du Charlotte. Er det kun Matas i Fields, som skal føre NYX, eller kommer det også i de andre butikker? Selv om man altid har netshopperiet, så foretrækker jeg at prøve læbestifterne, inden de kommer i kurven 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. januar 2016 kl. 16:28

  Der er også ‘smoky hair’, Lisbeth – det er en betegnelse for hårfarveteknik. Ja ja, skønhedsbranchen forstår at malke, når noget rykker;) NYX kommer ud i udvalgte Matas-butikker, det er blot lanceringen, der foregår i Fields, hvor de har deres såkaldte flagshipstore. Du kan jo prøve at høre i din Matas, om det kommer hos dem.

  KH Charlotte

 • Svar
  HeLene
  26. januar 2016 kl. 17:35

  Ah, dejligt og et dejligt billede som får mig at smile på en træt, gråvejrsdag!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. januar 2016 kl. 20:54

  Hvor godt at høre, HeLene!;) – og ja, hende Gisele Bündchen ser altid skøn ud.

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...