I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Du må gerne lege lidt med skønheden

For et par sæsoner siden handlede alting om mono. Især når det kom til øjenskygger. Trenden kom i lyset af at vi downsizede alt, også vores makeup, og i den henseende er det jo ret fint, at man kun køber dét, man har brug for og bruger. Men det er også lidt kedeligt. Jeg tager i al fald mig selv i at bruge det samme hver dag, fordi det er dét, der er for hånden. Ind kommer makeup-paletterne. Fyldt med fine farver, der giver mulighed for at lege lidt mere, og netop dét er en stor forårstrend. At lege lidt mere, når det kommer til makeup. Makeup-paletterne er også en kæmpe forårstrend, og forvent at du nok bliver gevaldigt fristet, når skønhedsmærkerne ruller deres forårslooks ud. NYX er også berømt for deres makeup-paletter, som fås fra de helt små handy varianter, som er lige til at have med i lommen, til de helt store komplette palette-makeupbokse som er en makeupartist værdig. Det gode ved dem er, at de er yderst rimelige i pris. Så gør det ikke helt så meget, hvis der er farver i, som du – trods fantasien – ikke lige får brugt. Vil du tjekke dem ud? Så er du som sagt inviteret til åbning af NYX’ shop-in-shop hos Matas i Fields i morgen fra klokken 17-20 med pang, paletter og party.

11 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  27. januar 2016 kl. 18:43

  Indeed adorable, og jeg ser kun brugbare farver i den palet du viser her-den kunne jeg let lege med. Og så jumbo blyanterne, dem må jeg eje. Er det nogen som ved om de har en øjenmakeup primer og om den er god?

 • Svar
  Lone H
  27. januar 2016 kl. 19:43

  Øv hvem der bare boede på Sjælland…..

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 20:34

  Ha ha ja, HeLene, jeg har valgt en konservativ én af slagsen;) Og pudsigt du spørger om primer til øjenmakeup. Jeg har siddet og set masser af Youtube-videoer igennem om NYX og netop primeren til øjnene nævner rigtig mange som den ultimative favorit. Jeg har ikke selv prøvet den (der er 2000 produkter i sortimentet, så jeg er ikke nået igennem dem alle endnu;), men de fremhæver blandt andet holdbarheden af øjenmakeuppen, når du bruger den, og ikke mindst at pigmenterne i din øjenskygge fremstår flottere. Så jeg tænker absolut, at den er forsøget værd.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  27. januar 2016 kl. 20:36

  Ja, Lone, der er desværre ofte lidt for-fordeling, når det kommer til den slags åbninger og events. Men NYX kommer også ud i resten af landet, hos udvalgte Matas-butikker, så jeg lover, at du nok skal få mulighed for at stikke fingrene i det (og derudover har jeg taget din kommentar meget alvorligt, og bedt NYX om lov til at udlodde en stor præmie her på skønhedsbloggen. Og dér kan alle være med;). Så hold endelig øje her sidst på ugen.

 • Svar
  Tina J.
  27. januar 2016 kl. 21:28

  Synes de viste farver i paletten er så anvendelige, tror jeg kan bruge dem til mine blå øjne ? Har desværre ikke mulighed for at deltage i torsdagens event,da jeg skal have aftenarbejde.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. januar 2016 kl. 08:10

  Det er de absolut også, Tina (jeg valgte nogle, som jeg selv godt kan lide at bruge;) – og de vil helt sikkert fremhæve det blå i dine øjne. Du er velkommen til at kigge ind forbi NYX shop-in-shop en anden dag, hvis du er på de kanter.

 • Svar
  H Jensen
  30. januar 2016 kl. 02:55

  Hvor ser jeg hvem der blev test personer på Biotherm masken ?

  Rigtig god weekend.

 • Svar
  Louise Winther
  30. januar 2016 kl. 07:02

  Har to små børn, og er vandt til at lege med div lego, dukker, biler osv, men det hadde vært fantastisk at prøve et helt nyt make-up sæt kun for mig:)

 • Svar
  Louise Winther
  30. januar 2016 kl. 07:03

  Har to små børn, og er vandt til at lege med div lego, dukker, biler osv, men det hadde vært fantastisk at prøve et helt nyt make-up sæt kun for mig:) Rigtig god weekend:)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. januar 2016 kl. 08:14

  Hej H Jensen, dem ser du nederst i indlægget her: https://www.ilovebeauty.dk/konkurrence-2/sa-er-det-her-og-nu-du-kan-fa-en-maske-ind-ad-doren/2016/01/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. januar 2016 kl. 08:15

  Kære Louise,

  Det er blot at kaste sig ind i kampen i næste indlæg, hvor du kan vinde en kæmpe makeupboks med NYX-produkter. Rigtig god weekend til dig, KH Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...