I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Med en venteliste på 25.000

Vi  hørte om Plumscreen første gang for et par år siden, hvor den var ‘in the making’. Den lød noget nær fantastisk, og vi væbnede os med tålmodighed. For gode ting tager tid og det gør patenter og varemærkeregistrering også. For så unik er den, at Jaqueline, Allison og Elaine, der står bag Le Prunier, har sikret navnet og processen.

De er søskende og arvtagere til familiens århundrede gamle blommefarm i Californien, hvorfra de leverer de ypperste økologiske blommer til hele verden. Verdens største økologiske blommefarm, i øvrigt. I Asien er blommer kendt som ‘the fruit of life’ og tilskrives egenskaber, der kan afhjælpe alt fra fordøjelse til kolesterol ligesom den indeholder en af de højeste mængder antioxidanter og derfor kan gå under navnet superfood.

Det gælder selvfølgelig ikke kun, når du spiser dem, men også når du smører dem på huden, og det medførte en venteliste over 25.000 på deres første produkt – Plum Beauty Oil – da de lancerede den for nogle år tilbage (det gjorde heller ikke ventelisten mindre, at Oprah og Chrissy Teigen fortalte begejstrede om den).

Vi taler antioxidanter, gode fedtsyrer, vitamin A og E, altsammen noget der bidrager gevaldigt til din cellefornyelse og din hudbarriere.

Og nu er Le Pruniers ansigtssolcreme endelig på hylderne. Og lad os bare sige det således; vi tør godt lægge hovedet på blokken på, at du aldrig har prøvet en solcreme som denne.

Den er silkeblød, har intet (med streg under intet) hvidt skær over sig, heller ikke når du smører den på, og så får du den fineste hud af den. Faktisk er det den første ansigtssolcreme nogensinde, vi har lyst til at bruge året rundt, og det kan du roligt gøre, for den indeholder alt, din hud har brug for, inklusive det antioxidantrige Plum Superfruit Complex fra Plum Beauty Oil, der holder huden fugtet, mindsker linjer og beskytter hud og collagen mod forurening, blue light og skader fra solens UV-stråler.

Og ja, den er pebret. Men vi beklager at måtte sige, at den er hver en krone værd.

Du finder den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...