I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Rød løber rimer da på røde læber, ikk?

Befinder du dig på de sociale medier, er det sandsynligvis ikke gået din næse forbi, at der var Golden Globes-uddeling i nat. Og det betyder jo masser af røde læber, ikk? Hollywoodstjerner rimer jo nærmest på røde læber, og der er stjerner, der nærmest er blevet berømte på dem.

Men ikke denne gang.

Jo, der var selvfølgelig et par klassiske røde læber på den røde løber. Men langt de fleste af stjernerne fulgte en helt anden og meget mere naturlig læbetrend. Stjerner som Irina Shayk, Lili Reinhart, Kristin Cavallari, Lucy Boynton, Rosamund Pike, og selv Lady Gaga, havde valgt (eller deres makeupartister havde) koral, der giver et mere feminint look.

Det kommer nu ikke som taget ud af det blå. I slutningen af 2018 erklærede farveeksperten Pantone at netop koral ville blive årets farve i 2019, så forvent at se meget mere til den. Overordnet handler det selvfølgelig om koral i et større hele, nemlig vores måde at behandle verdenshavene og korallerne på, men på et mere basalt niveau er koral også en typisk forårsfarve og yderst klædelig til de fleste.

Vil du gøre stjernerne kunsten efter? Så gør du det let med denne, der umiddelbart kan se lidt farvemættet ud, men giver den fineste naturlige koral tone på læberne. Parrer du den med denne, bliver der ikke et øje tørt.

4 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  8. januar 2019 kl. 08:20

  Hej Charlotte. Godt nytår:) må endnu engang rose dig for alle de skønne produkter jeg nu efterhånden har købt på ilovebeauty shoppen. Har også besøgt dig og din fine pavillon tidligere når vi har været i København. Og det er en stor fornøjelse. Også ros til de altid brugbare tips på bloggen og Instagram . Og den fine måde du gør det på med smukke billeder osv. Jeg er ihvertfald en trofast læser og følger af både blog og Instagram. Jeg elsker forøvrigt min rosa kvarts rulle og har brugt den flittigt siden sidste sommer hvor den var guld værd kold fra køleskabet ( vi havde jo en fantastisk varm og solrig sommer) I advents gave fik jeg gua sha en. Og jeg har især brugt den til mine ømme muskler og spændinger i nakken. Den er god til at lette spændingerne. Men… jeg er desværre ikke rigtig kommet igang på lårer og arme som jeg gerne ville. Vil da altid gerne være forberedt på sommeren og stramme lidt op:) jeg har prøvet det med at sætte mig med den i sofaen og gå i gang på under armene. Men fordi jeg let spænder op i nakken oplever jeg så at jeg hurtigt får ondt i arme og nakke når jeg bruger gua shaen fordi jeg jo også skal bruge den med et rimeligt tryk. Giver det mening. Hvordan kommer jeg igang og får en god rutine. Har du selv et tips/ råd jeg kan bruge. For vil virkelig gerne igang når jeg nu ellers også plejer min krop så godt som muligt via kost og skønne produkter. Kærlig hilsen Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. januar 2019 kl. 16:49

   Kære Tanja,

   Tusind tak for din virkelig søde hilsen. Den blev jeg superglad for.

   Og dejligt at høre, at både rosenquartzrulle og Gua Sha er i fuld gang. Nogle gange kan det være en god idé at sætte sig på sine ben i yogastilling (ikke skrædderstilling, men direkte på benene). Når du har rank ryg, falder du ikke så let sammen og undgår spændinger. Det kan også være en god idé at presse tungen op mod ganen (ja, det lyder åndssvagt, men det virker, så man ikke spænder så meget). Måske det virker for dig. Og ellers må du lokke nogen til at hjælpe dig;)

   Det er nemlig en rigtig god idé at gå i gang allerede nu, hvis du gerne vil være ‘ubulet’ til sommer. Derudover er det vigtigt at få flow i kroppen i denne kolde vintertid. Det mindsker spændinger, meget apropos, og gør det også lettere at holde varmen.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  8. januar 2019 kl. 10:01

  Ps. Modtog forøvrigt din parfume med posten i sidste uge og hold nu op hvor dufter den bare dejligt. Endnu en favorit. Den kan virkelig anbefales 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. januar 2019 kl. 16:50

   Åh, hvor dejligt at høre, Tanja. Jeg er også ret vild med den;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...