I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Red alert

Flere har efterspurgt en guide over vores røde lakker, så i forlængelse af indlægget om min neglelakfarve forleden kommer her en mini-guide til sæsonens smukkeste røde. For nej, rød er absolut ikke bare rød. Slet ikke hvis du spørger de parisiske kvinder.

Intet er tilfældigt, når det kommer til rød neglelak. Da Kure Bazaar første gang lancerede den røde Love i deres neglebar i det eksklusive stormagasin Le Bon Marché, var det kærlighed ved første blik. I Paris rimer neglelak nemlig i høj grad på rød, og de parisiske kvinder er altid på jagt efter lige præcis dén røde, der fremhæver deres personlighed allerbedst.

Men hvilken fremhæver din? Find den fluks her.

Klassisk? (hint: Stiletto – den smukkeste klassiske røde, du kan få, hvis du spørger mig)

Klassisk med et twist? (hint: Vogue – jo, Vogue Paris elsker den. Det er den farve, du altid ser på deres smykkesider, når modellerne holder diamanter frem)

Cool? (hint: Sienna – det er også en Victoria Beckham-favorit)

Couture? (hint: Couture – ja, det hedder den oven i købet og er en ny lak på vores hylder. Tænk eksklusiv fransk couture, blot til neglene)

Dyb? (hint: Sari – den dér smukke, dybrøde tone, der vil blive en (vinter)favorit hos alle med hang til rød neglelak. Den blev lanceret første gang i London til designeren Roland Mourets show under London Fashion Week. Det er et stempel i sig selv)

Sprælsk? (hint: Love – en smuk, klar rød farve, lidt sprælsk, præcis som pariserinderne selv. Det er stadig en af de mest valgte i neglebaren i Le Bon Marché, for hvem vil ikke have kærlighed helt ud til fingerspidserne)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...