I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den obligatoriske (jeg elsker det)

Jeg har skrevet et indlæg som dette næsten hver gang jeg har lagt en video op. For lige meget hvor meget jeg gør mig umage for at lave video og fortælle om alt muligt (og umuligt) i den, så er det, jeg får allerflest spørgsmål om efterfølgende – ja, du gættede rigtigt, den neglelak, jeg har på.

Og der må være rigtig mange, der har det som jeg lige nu, og er klar til at gå ind i en rød laksæson (selv om det er virkelig svært at vælge favoritter blandt alle de mange fine farver der er på hylderne i øjeblikket), for mange har spurgt om den mørkerøde lak, jeg havde på.

Det er denne.

Den blev lanceret første gang i London til designeren Roland Mourets show under London Fashion Week og kendere vil vide, at hvad der lanceres hos Roland Mouret absolut ikke bliver hos Roland Mouret, men bliver en trend. Det gælder også denne smukke dybrød tone, der er en (vinter)favorit hos alle med hang til rød neglelak.

Tjek også de fire helt nye farver, vi netop har sat på hylderne her op til festsæsonen. De er ret sparkling, hvis du spørger mig. Se dem blandt vores nyheder her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...