I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den mest googlede skønhedsingrediens er denne

Vidste du, at rosehip – eller hybenkerneolie på dansk – er et af de mest googlede skønhedsord overhovedet? Det blev det efter den australske Victoria’s Secret-topmodel Miranda Kerr afslørede, at hun altid bruger det om natten. Hun er berømt for sin fantastiske glød og med det smukke genskin, som i mine øjne, kendetegner en sund hud.

Der er rosehip i alle vores ansigtsolier. Vintner’s Daughter Serum, Amly Day Light Oil og – naturligvis – i Balm Balms Little Miracle Rosehip Serum, der er en af vores absolutte bestsellers både online og i pavillonen. Det forstår jeg godt. Den giver fugt, næring og glød, er 100% økologisk og i et prisleje hvor alle kan være med.

Selv har jeg den altid stående som en del af mit lille skønhedsapotek. Det er vist ingen hemmelighed, at jeg bruger Vintner’s Daughter (den viger ikke fra mit ansigt og jeg bruger den både morgen og aften), men Little Miracle Rosehip Serum er mit lille go to-produkt, hvis jeg lige trænger til at tilføje lidt ekstra næring til min ansigtscreme her i vinterperioden. Jeg blander et par dråber i inden jeg kommer den på huden og kan derigennem let regulere, hvor meget ekstra, jeg har brug for.

På samme måde er Little Miracle Rosehip Balm fast inventar i min håndtaske, hvor den med jævne mellemrum agerer alt lige fra læbebalm, brynbalm og highlighter i en håndevending til middel mod tørre albuer, tørre neglebånd og tørt alt andet. Mange vil måske også kende min forkærlighed for den om sommeren, hvor den er god mod insektbid eller hvis du skulle have fået en smule for meget sol i kinderne.

Men du kan selvfølgelig også bruge dem alene, uden Vintner’s Daughter eller andre sera eller olier.

Nu har den fine Little Miracle-serie fået følgeskab af endnu et produkt, nemlig Little Miracle Cleanser – en ny renseolie baseret på den samme base som serum og balm – jojobaolie, hjulkrone (pariserindernes uundværlige) og et touch af frankincense, rosengeranium, enebær og mandarin til at sætte prikken over i’et. Den minder lidt om den klassiske Coconut Cleanser i konsistens og brug, men dufter som Rosehip Serum og har lidt ekstra gode olier i sig. Tilføjer du Balm Balms uundværlige muslinsklud er det næsten som at være på spa.

Vi har fået de fineste små Little Miracle Rosehip Kits her op til jul. Første sending er allerede udsolgt, og vi har netop fået en ny sending hjem (de er håndlavet i England, så vi tager så mange vi kan få).

Se hvad der er i dem her (det er i øvrigt også en virkelig fin julegaveidé).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...