I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Quiltede øjne – og en ILOVEBEAUTYboks

Forleden lagde jeg et billede op fra Vogue, hvor solen lavede et – nærmest quiltet – mønster i modellens ansigt. Det fik mig til at komme i tanke om dette look fra Chanel, hvor modellernes øjne var inspireret af Chanels berømte quiltede taske (ingen kan som Chanel inkorporere sine symboler i alt, hvad de laver, og slippe chikt afsted med det). Så har du ikke lige 22.000 kr. til en (brugt) Chanel 2.55 taske, så smager dette da lidt af det. Det kræver ikke så mange penge, til gengæld kræver det en sikker hånd og en god skabelon. Og nu vi er ved skabeloner og øjne, så er der en ny ILOVEBEAUTYboks lige på trapperne. Jeg kan afsløre, at det er en gevaldig øjenåbner – helt bogstaveligt – og at der er en ekstra gave med til de hurtige. Så hold endelig et … ja, vågent øje herinde (eller på beauty-webshoppen) de næste par dage.

full lace wigs

6 Kommentarer

 • Svar
  HeleneR
  10. maj 2016 kl. 14:39

  Uh venter spændt på næste box 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. maj 2016 kl. 15:54

  … og den er også værd at vente på, HeleneR – det lover jeg;)

 • Svar
  Sisi
  10. maj 2016 kl. 17:01

  Ja, jeg er virkelig også spændt på boksen denne gang! 🙂 Kan altid godt bruge en øjenåbner 🙂

 • Svar
  Rie Dyrnes
  10. maj 2016 kl. 18:40

  Ja spændt på hvad du har fundet på :O)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. maj 2016 kl. 20:25

  Åh, det er så dejligt at høre, Sisi – jeg er også rigtig spændt på at høre, hvad I synes om den. Den er på hylderne nu;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. maj 2016 kl. 20:26

  … jeg har fundet på noget rigtig godt, hvis jeg selv skal sige det – og noget, som jeg ved, at rigtig mange af jer spørger ind til. Tjek shoppen, Rie, hvis du ikke allerede har gjort det, og se, om den ikke skulle være noget for dig;)

Efterlad en kommentar