I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Den dér cellulite – sådan slipper du af med den!

Jeg ved ikke med jer, men de første solskinsdage er altid en smule grænseoverskridende for mig. Ja, altså ikke solskinsdagene som sådan, men det faktum, at de lange bukser, de tykke strømper og hvad der ellers har dækket ben og hud i et halvt år, skal af. Faktisk kan jeg nærmest blive en smule forskrækket, når der ligesom ikke er noget til at holde sammen på det hele længere, og tænk, at man kan være så bleg … Jeg er ikke den eneste, der har det sådan. Skønhedsbranchen har lavet en hel industri ud af kvinders angst for at vise blege ben og – endnu værre – cellulite frem. Men helt ærligt, så er det de færreste celluliteprodukter, der gør en reel forskel. Det gør til gengæld de tre tips, som jeg sender ud i mine nyhedsbreve fra i dag og de næste to dage. Hvis du ikke allerede er på min mailingliste, så skynd dig at skrive dig op lige her<<, så du også kan få fingrene (lårene) i disse tips.

Det første er sendt ud, men du skal selvfølgelig ikke snydes – læs med lige her<<

6 Kommentarer

 • Svar
  Karin V S
  10. maj 2016 kl. 11:15

  Kære Charlotte 🙂
  Kender du denne her: fasciablaster.com?
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. maj 2016 kl. 15:56

  Uh, Karin, den ser ikke rar ud;) Av av. Er det noget, du har kastet dig ud i? Så del endelig dine erfaringer. De skal virkelig være gode, hvis det er noget, jeg skal prøve …;)

  xxCharlotte

 • Svar
  Tanja Olesen
  11. maj 2016 kl. 17:05

  Hej Charlotte. Mit bedste råd imod celluite og især at undgå det er min elskede kamameju børste. Jeg skrubber mig flittigt hver dag inden badet og må sige at jeg synes den gør en forskel. Kh. Tanja

 • Svar
  Karin V S
  11. maj 2016 kl. 21:18

  😀 det tænkte jeg også Charlotte! Av av av! Så vidt som jeg har forstået kan man også bruge den i ansigtet, går ud fra det er en mindre model.
  Nej, den tør jeg ikke prøve førend nogle jeg har tillid til siger ok. Jeg bruger min jaderulle, Methode de Jeanne Piaubert rulle og min Sarah Chapman rulle, sidste to begge til ansigtet. Og jeg bruger dem på skift i ansigtet. Til kroppen og mine buler er det Karmameju børsten, den med kobbertråde. Den skal med i mit “øde-ø kit” 😀
  Hav en dejlig og lun aften 🙂
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. maj 2016 kl. 11:39

  Tørbørstning gør en forskel, Tanja, det er absolut ikke indbildning. Så børst endelig løs og nyd alle de mange bonus’er der følger med;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. maj 2016 kl. 11:41

  Ja, det må da absolut være en mindre model, Karin … selv om det heller ikke lyder helt behageligt. Og vi er meget enige i de andre ruller og børster – det er det bedste;)

  Rigtig god dag til dig!

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...