I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Psst … så er det nu, ladies

Indimellem har vores favoritmærker i pavillonen (og online, naturligvis) nogle særlige attraktive sager i kortere perioder. Dem sørger vi altid for at få fingre i og når vi kan se, at de falder i lige så god smag hos jer som hos os selv, køber vi også ekstra store kvantiteter.

Men de er der jo ikke for evigt.

Så her er en servicemeddelelse til alle jer, der elsker Amly Botanicals’ mists, Hennés Lip Tint og Mizons næsemasker.

  1. Det startede egentlig som en lille sommer-gimmick hvor Amly Botanicals lavede deres fine facemists i en mindre travelsize, som jeg i al fald selv har gjort flittigt brug af på rejser og i min taske. Det var egentlig ikke meningen, at de skulle fortsætte med at producere dem, men vi pressede på og fik forlænget sommersæsonen. Til nu. Nu laver de ikke flere og vi har købt de allersidste, de har. Så elsker du dem også, så er det altså nu og her, at du skal hamstre og sikre dig dine eksemplarer til taske- og sommerferiebrug. Du finder dem fluks her (der er kun få af hver)
  2. Det er ingen hemmelighed at Hennés fine økologiske Lip Tints er et stort hit hos os, og med god grund. De populære læbebalms har de fineste farver, uanset om du vælger Bare (din læbefarve, blot forstærket), Coral (sæsonens hotte farve), Azalea (den fineste pink tone, der blot ligner, at du har spist bær – på den rigtig gode måde) eller Intrigue (en virkelig smuk, let rødbrun tone, der klæder enhver forårsglød). Lige op til jul lancerede Henné et sæt med alle fire farver (du betaler kun for tre), der faldt i virkelig god jord hos jer. Vi fik et hav af mails fra jer, da det blev udsolgt og vi har derfor lokket Henné til at lave et allersidste parti til os, som vi netop har sat på hylderne nu. Der er kun få sæt tilbage, så vil du sikre det til dig selv eller til at dele med din mor/veninde/søster/kollega/nabo/datter, så skal du nok overveje at slå til.
  3. Det er næsten ikke til at bære. Men Mizons næsemasker (dem til tilstoppede porer på næsen – eller på hagen eller i panden) udgår. Vi har købt de sidste par hundrede, de lå inde med, og selv om vi ikke er helt i bund, skal du nok overveje at holde dig til, hvis du er en af de mange, der bruger dem.

Men græd ikke, vi har også fået de fineste nye produkter på hylderne, som du finder under nyheder her. Og der er flere på vej …

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...