I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det var denne, jeg havde på

Mange tak fordi I tog så fint imod vores fine lille makeuptaske fyldt med de bedste forårssager. Den blev hurtigt revet væk, men rigtig mange af jer er vendt tilbage, at I var rigtig glade for de tips, der fulgte med i videoen.

Således har vi i dag haft en lind strøm af jer, der har været forbi efter det økologiske pedicure-sæt, der vel nærmest må betegnes som et must her efter en lang vinter i tykke strømper og sko. Har du ikke lige tid hos en professionel pedicurist (hedder det dét?), så er dette det allerbedste du kan gøre, og ja, dine fødder fortjener det. Det er dem, der skal bære dig gennem livet.

Der er også rigtig mange af jer, der er blevet glade for at se collagen-masken tilbage på hylderne, du ved, den dér sheetmask, der giver hele ansigtet en synlig opstramning.

Og så har der været en del forespørgsler på den neglelak, jeg havde på i videoen (det er denne video, hvis du skulle have glippet den). Den er fra Kure Bazaar (jo, det er dem, der har lavet lakker af hvede og kartofler, og som stadig formår at være både chikke og cool). Den kommer fra den helt nye Les Nouveaux Roses Collection som smager gevaldigt af forår. Den, jeg har på, er denne.

4 Kommentarer

 • Svar
  Rikke Slot Benyahia
  29. marts 2019 kl. 20:16

  Kære Charlotte
  Jeg har brug for et god råd. Jeg har siden primo februar brugt din coconut olie til rens, Amly mist, Vinter’s Daughter og Muti som ansigtscreme i min daglige rutine. Er begyndt at bruge en olie om til natten fra Tromborg for jeg synes mine kinder er blevet meget tørre. Tænkte om serum kan være for potent eller der bare ikke er nok fedt i ansigtscreme fra Muti til mit behov. Føler at huden bliver stram i løbet af dagen, og det har jeg ikke oplevet før. Hvad er dit gode råd?
  Mange hilsner Rikke

 • Svar
  Pernille Jørgensen
  31. marts 2019 kl. 11:59

  Kære Charlotte.
  Jeg har også brug for et lille tip…Jeg har den fine lak fra Kure, Love. Den holder bare ikke rigtig, falder af i flager allerede efter et døgn. Jeg har brugt base og top, dog fra Chanel…arbejder de to mærker ikke så godt sammen eller hvordan?

  Kærlig hilsen
  Pernille

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   31. marts 2019 kl. 13:49

   Kære Pernille,

   Skriv endelig altid. Og mærkeligt med Love. Jeg bruger den selv flittigt og det er en af de røde lakker, der holder bedst på mig overhovedet (hvilket til stadighed imponerer mig med Kure Bazaar, da lakkerne er lavet på hvede og kartofler – hvordan det så end lader sig blive til så smukke lakker). Selv når jeg hverken bruger underlak eller overlak holder den fint.

   Jeg har prøvet med forskellige topcoats sammen med Kure Bazaar (blandt andet CND og Lancôme, men jeg foretrækker Kure Bazaars egen, så jeg ikke fylder en masse unødige stoffer ovenpå den naturlige lak), og alle har virket fint for mig. Jeg har dog ikke testet med Chanel, så måske du skulle prøve uden og se, om det ikke er bedre?

   Og husk altid lige at vaske neglene fri for olier og diverse inden du lægger lak på. Hvis en neglelak flager kan det nogle gange handle om, at der kan sidde lidt rester fra produkter med olie på neglene, når man lægger dem på.

   Lad mig høre om det virker for dig.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pernille Jørgensen
  31. marts 2019 kl. 18:06

  Kære Charlotte.
  Det vil jeg gøre, tak for hjælpen! De nye farver er så skønne.

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...