I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Psst … det var denne her

De næsten seks år, jeg var fast på morgentv med alle mine skønhedstips og trends, var der nærmest ikke én gang, hvor jeg ikke efterfølgende fik en mail eller to fra seere, der gerne ville vide, hvad den lyse, sarte neglelak hed, som jeg havde på. Dengang var det næsten altid Chanels Ballerina, der siden udgik (ikke at det nødvendigvis havde noget med hinanden at gøre).

Jeg fik samme spørgsmål, da jeg besøgte Go’Morgen Danmark i juli med mine Gua Sha’er og ansigtsruller. Hvilken neglelak havde du på? Så jeg tænker, at jeg lige vil komme med en lille servicemeddelelse, for den er nemlig så fin, hvis du gerne vil have naturlige, velplejede negle med blot en smule farve.

Den hedder Nomade og har siddet på mine fingre non-stop hele sommeren. Det er den fineste lyse nude nuance og hvis du tror, at du har prøvet nude neglelakker nok, så vil jeg være så fræk at vove den påstand, at du tager fejl. Og går glip af noget.

Nysgerrig? Så læs mere om den her.

2 Kommentarer

 • Svar
  Line
  18. august 2018 kl. 01:01

  Chanels Ballerina fås skam i dag?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  19. august 2018 kl. 11:31

  Kære Line,

  Tak for din hilsen. Den har været lidt inde og ude af sortimentet herhjemme, men dejligt hvis den er tilbage i fuldt flor. Selv om jeg personligt har fået et par nye favoritter siden;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...