I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Pray what you preach (eller namasté i medinaen)

I sommer, da bølgerne gik rigtig højt i den lille skønhedspavillon (jeg havde været i Go’morgen Danmark med mine Gua Sha’er og ansigtsruller, og dem var der rigtig mange, der gerne ville have fat i og høre mere om), dumpede der en mail ind om et yogaretreat i Marrakech. Jeg bestilte det helt impulsivt, uden at kende yogalæreren, deltagerne eller noget andet. Det yogaretreat er nu.

Så mens I er ved at vænne jer til frost og julegran, ligger jeg i Child’s Pose i en lille riad midt i Marrakechs medina. Det er en ret special oplevelse at finde ro midt i kaos (hvis du har været i Marrakech, vil du vide præcis, hvad jeg mener) og alt er en vekslen mellem silent walks i Le Jardin Majorelle, der er et af de fineste steder, jeg har været og tæppehandler i souken.  Tjek det ud i min Stories på Instagram. Klik blot på Marrakech i highlights her. Der ligger også tips til yndlingssteder at spise frokost OG tips til hvordan man kommer igennem 2×2 timers yoga om dagen med kroppen og hovedet i behold (denne – og denne – er to af de ting, jeg tyer til). Ja, det er jo ikke det rene slaraffenland, det her.

Jeg kommer hjem på lørdag, lige klar til at åbne adventsboks sammen med jer. I mellemtiden holder vi selvfølgelig åbent både torsdag, fredag og lørdag i pavillonen og sender på livet løs i webshoppen. Vi har fået de fineste sager ind til julen. Mere om det lige om lidt.

2 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  30. november 2018 kl. 21:01

  Kære Charlotte.
  Hér er gråt og vådt, så rart at kunne drømme sig lidt til Marrakech <3
  Men ak oh gru (!) betyder det at der ikke kommer (dén fineste!) julekalender herinde i år?
  ♡ Kh Anne

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   1. december 2018 kl. 10:18

   Kære Anne,

   Tak for din hilsen, og ja, det er ren drømmeverden her i Marrakech. Og ja ak og gru, vi har valgt at springe julekalenderen over i år … det handler nu ikke om Marrakech, men mere om at vi har så mange spændende ting på bedding i julen, at vi måtte vælge. Men på de mange hilsner, vi allerede har fået, lyder det som om vi skal genopfinde den til næste jul;)

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...