I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Nu har I ikke åbnet allerede, vel?

Så er de fleste adventsbokse ved at være landet – og hentet – og nogle har allerede tilstået, at de har åbnet hele molevitten og kastet sig over det. Flere har skrevet, at det er den bedste boks nogensinde (nej, ikke kigge endnu, forventningens glæde ved du nok). Det er selvfølgelig helt op til dig, om du åbner nu eller hver søndag i advent, men hvis du vælger det sidste, så lover jeg, at du får (endnu) mere ud af produkterne og måske også den tid, du sætter af.

Flere har spurgt, hvordan man finder ud af, hvilken gave, man skal åbne. Vi har nemlig ikke sat numre på, men stickers i forskellige farver. Det var for at I ikke skulle tænke, at I da godt lige kunne åbne den første pakke, fordi I ved ikke, hvilken den første er.

Det får I altsammen at vide, når tid er. Hver søndag i advent lægger jeg en lille film op, hvor jeg viser, hvilken pakke I skal åbne (den første søndag i advent, er der to pakker) og hvad tanken er bag netop disse gaver. Jeg fortæller også hvordan I får mest ud af produkterne og kommer med tips til, hvad I også kan tilføje for at gøre det til en måske endnu bedre oplevelse.

Filmene lægger vi op allerede fra tidlig morgen til dem, der gerne vil i gang. De kommer op på Youtube her, og vi deler dem selvfølgelig på alle vores platforme – her på bloggen, på Facebook og på Instagram. Så de burde dukke op i dit feed et eller andet sted helt automatisk, hvis du følger os.

Nåede du ikke at få fingre i adventsboksen, så kan du sagtens kigge med alligevel. Måske du har noget i gemmerne, der kan bruges, og under alle omstændigheder er der masser af tips og tanker til inspiration.

2 Kommentarer

 • Svar
  Irene Slangerup Ludvigsen
  26. november 2018 kl. 21:08

  Jeg har kun kigget og rørt lidt på alle pakkerne…jeg glæder mig helt vildt, og det vil jeg fortsætte med helt frem til 4. Advent????

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   29. november 2018 kl. 07:27

   Kære Irene,

   Hvor godt at høre;) – og nu er der ikke så længe til søndag og den første gave (de første gaver faktisk).

   Den bedste fornøjelse til dig.

   KH Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...