I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

På ørkenvandring (uden at få tør hud)

Jeg har været en del på ørkenvandring på det seneste. For nylig var jeg ustyrlig heldig at blive inviteret på ballontur over Atlasbjergene og ørkenen udenfor Marrakech. Det var en fantastisk oplevelse, nærmest meditativ, da jeg først var kommet mig over skrækken ved at skulle flyve en kilometer oppe i luften i en brødkurv. Der er noget helt særligt både betagende og udsøgt beroligende over sand i bølger, mens solen står op i horisonten (tjek min Instagram @charlottetorpegaard for billeder og Marrakech-inspiration). Jeg havde en gang en lille japansk mini-have med sand og en lille rive, som var populært på et tidspunkt som en slags meditativt værktøj.

I torsdags var jeg til en eksklusiv lancering i Arizona. Okay, ikke rigtigt i Arizona, men det føltes fuldstændig sådan, for de havde forvandlet et galleri i Kødbyen til et virkelig smukt ørkenlandskab som vi sad og spiste middag rundt om. Anledningen var den nye designerparfume fra det meget hypede modehus Proenza Schouler [udtales proensa skuler, hvis du skulle få lyst til at kaste dig ud i den], der netop hedder Arizona og indeholder noten fra en ganske særlig ørkenkaktus. Flakonen er også lavet i en slags bølgende glas, der skal minde om ørkensand. Med på ørkenbølgen er også en anden parfume, nemlig Chloé Nomade, inspireret af store åbne vidder aka ørken.

Og denne weekend har jeg så været i Kalahari-ørkenen. Præcis hvad det gik ud på, kan du læse om næste gang, du tjekker ind her på skønhedsbloggen. Don’t miss.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...