I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En ting, du skal vide om nude neglelak

Jo, der er stadig farver på neglene her til foråret (og boy, vi har savnet farver). Men en af de helt store trends er og bliver stadig de smukke såkaldt ‘nude’ lakker, der giver et smukt velplejet look. Og udover at ‘nude’ ikke bare er ‘nude’ men kommer i alskens afskygninger (hvilket er en virkelig god ting, da det ikke er alle nude nuancer, der matcher alle hænder og ja, tapetesten er din ven), så kræver det også sin hånd at kunne bære de helt lyse, naturlige lakker. Lyse lakker dækker nemlig ikke tørre neglebånd eller riller i neglene og de tager heller ikke på samme måde fokus fra fregner og pigmentpletter.

Ind kommer en stor ny neglekategori lige nu, nemlig pleje. Alle neglemærker med respekt for sig selv lancerer lige nu plejeprodukter til hænder og negle, og det er jo en rigtig god ting for alle, der har kørt Shellac non-stop de sidste par år eller har glemt solcremen på håndryggen. Selv er jeg glad for Kure Bazaars Superbase som er en helt naturlig pleje af dine negle (no nasties) og en perfekt kur her inden foråret rigtig sætter ind, og for denne helt særlige limited edition-håndcreme som først bliver lavet til jul igen (jeg har de aller-allersidste på hylderne hos mig). Det er den bedste håndcreme, hvis du spørger mig.

Og akkurat som kvaliteten af din i høj grad afhænger af kvaliteten af din renserutine, så afhænger dine hænders sundhed også af hvad du vasker dem i. Det er ingen hemmelighed at traditionelle

4 Kommentarer

 • Svar
  Anette Ninon
  13. april 2018 kl. 07:28

  Kære Charlotte
  Dejligt at høre om nude neglelakker stadig er aktuelle, nude er bare altid pænt.
  Jeg vil høre dig om neglelak på tåneglene, der kan jeg godt lide mørke farver, hvad mener du?
  Ha’ en god dag/ weekend.
  Anette

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   13. april 2018 kl. 08:49

   Kære Anette,

   Ja, det er nemlig altid pænt. Og ser velplejet ud, hvis man blot lige husker håndcremen og neglebåndene;)

   Altså jeg er jo ret klassisk, når det kommer til lakker. Også på fødderne. Jeg kan gode lide klassisk rød og er blevet ret vild med den nye fuchsia fra Kure Bazaar (Rose Punk). Den er virkelig fin og har lidt mere forår over sig end den røde. Og ellers er koral min yndlingsfarve om sommeren.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Sidse
  13. april 2018 kl. 22:16

  Kære Charlotte

  Tak for altid gode indlæg 🙂 Jeg vil høre dig om navnet på den nude lak på billedet ovenfor?

  Mange hilsner fra Sidse

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...