I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Cleopatra gjorde det, og i weekenden gjorde jeg det også

Jo, den er god nok. Der ligger en lille ørken oppe i Sverige, lige syd for Göteborg. Den ligger i hjertet af Falkenberg Strandbad som var mit lille getaway i weekenden. Jeg elsker at stikke af og et badehotel er altid en god idé. I spaen på Falkenberg behandler de med Kalahari-produkter som kommer fra den sydafrikanske Kalahari-ørken, og på den måde blev min ørkenring sluttet (læs med i indlægget her, hvis min ørkensnak absolut ingen mening giver).

Jeg har før prøvet en Baobab-behandling deroppe med frugten fra det afrikanske baobab-træ, berømt for sit store indhold af antioxidanter, C-vitamin, B6, calcium og thiamin (læs mere om den her), og denne gang lod jeg mig friste af en kropsbehandling med honning. Det er jo ingen hemmelighed, at Cleopatra fik sin bløde hud fra lange bade i mælk og honning, og jeg er absolut ikke for fin til at gøre hende kunsten efter. Det flydende guld, som honning kaldes, har da også eminente, oven i købet videnskabeligt funderede, egenskaber. GOOP skrev nyligt en længere afhandling om honningens fortræffeligheder, der blandt andet tæller stærke antibakterielle og antivirale egenskaber, hvilket også er hvorfor den er et yndet middel mod diverse sygdomme. Samtidig er den helende og blødgørende, så jeg lod mig velvilligt skrubbe, massere, indsmøre og pakke ind i honning, og da jeg halvanden time senere blev pakket ud igen, var det med en hud, der ville have gjort selv Cleopatra misundelig.

Jeg elsker getaways.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...