I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

På slap skønhedsline!

Gider du ikke at se X Factor? Så underholder Uffe Buchard og jeg på min Youtube-kanal lige nu. Traditionen tro har vi håndplukket en række skønhedsmærker, som vi synes, at du skal holde øje med lige nu, og dem krydrer vi med tips, trends og små anekdoter fra dengang Uffe var ung … Få alt at vide om, hvordan du duft-afstresser i en hektisk hverdag (det er også eminent mod jetlag). Hør om de eksklusive molekyler, der rykker vildt i New York lige nu, om kapslerne, der revolutionerede skønhedsverdenen, og stadig gør det og om den økologiske selvbruner som Victoria’s Secrets engle (ja, det kaldes de smukke modeller, der går det famøse show) får deres eftertragtede glød fra. For blot at nævne noget af det. Det er en kavalkade på 10 film i alt, som du kan snuppe én for én eller i rap. 

Find dem her<<

16 Kommentarer

 • Svar
  Mie
  27. januar 2017 kl. 20:45

  Sikke nogle skønne videoer!
  Jeg blev helt nysgerrig efter at prøve Muti hudplejen, dog ved jeg ikke, om anti-age er lidt for tidligt nu, hvor jeg er 19? Hvis jeg endelig skulle kaste mig ud i et produkt, hvad kunne du så anbefale mig, charlotte?

  God weekend!
  Kh

 • Svar
  Anne H
  28. januar 2017 kl. 09:29

  ♡den mand!.. Altså hvor var det også bare nogle spændende videoer! Og sjove! Det parfume brand fra New York. Hvad hedder det? Kan godt lide du siger dét med at alle dufte kan bruges af både mænd og kvinder!
  Kh Anne

 • Svar
  Anne Mette K
  28. januar 2017 kl. 09:39

  Jeg tog dem lige til morgenkaffen (som jeg dog ikke drikker :)). I to er super gode sammen! Jeg elsker Vita Liberata, den eneste selvbruner der virker for mig, tænk at jeg er helt med på det område 🙂 Muti er meget spændende, det må snart prøves af, jeg har også hørt meget godt om ComfortZone, har du erfaringer der?

 • Svar
  Dorte
  28. januar 2017 kl. 22:43

  Elsker jeres videoer, de er superinspirerende!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. januar 2017 kl. 12:49

  Mange tak, Mie, det er jeg glad for at høre. Jeg synes jo slet ikke, at der burde stå anti-age overhovedet på skønhedsprodukter. Det er alt for diffust og ja, et temmelig skørt begreb. Indholdet i MUTI-produkterne er gode ingredienser som hyaluronsyre (det er den dér fantastiske fugtgiver, som du allerede har i din hud) og niacinamid (en afart af B-vitamin, som godt nok aftager med alderen, men som alle kan have glæde af). Det er lutter gode ingredienser og intet af dét kedelige, som du ikke ønsker i dine produkter. Derfor vil jeg absolut sige, at du ville kunne bruge dagcremen, hvis du føler dig fristet af mærket. Hvis du vælger den uden SPF, kan du bruge den både morgen og aften. Jeg lægger dem ind i min webshop senere i dag, så kan du evt. læse mere om dem derinde, hvis du har lyst.

  Go’ søndag, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. januar 2017 kl. 12:51

  Hvor dejligt at høre, Anne (og jeg skal sige det videre til Uffe;). Parfumemærket fra New York hedder Nomenclature, og det er fire (snart fem) virkelig fine parfumer. Stik endelig næsen i dem. Og ja, de førende parfumører, jeg har været så heldig at møde gennem tiden, har alle sagt, at opdelingen i dame- og herreparfumer er et marketingtrick. Hvis du kan lide en parfume, så brug den. Uanset hvad der står på den;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. januar 2017 kl. 12:54

  Hvor hyggeligt at være med til din (ikke)morgenkaffe, Anne Mette. Og ja, du er helt up to date med Vita Liberata;) Jeg har MUTI nede i min lille skønhedspavillon og jeg får den også lagt op i min webshop snarest, hvis du vil læse mere om det. Jeg er stor fan.

  Comfort Zone har jeg absolut erfaring med. Og en god én af slagsen. Tranquility-linien, som vi taler om i videoen, står fast på mit badeværelse, og de har også netop lanceret nogle fine nye renseprodukter, som jeg er i gang med at kigge nærmere på. Jeg har også tidligere haft Comfort Zone med i mine ILOVEBEAUTYbokse. Var det noget specifikt, du ville høre om fra dem?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. januar 2017 kl. 12:55

  Mange tak for din hilsen, Dorte. Det er vi så glade for at høre;)

  Rigtig god søndag, Charlotte

 • Svar
  Mie
  29. januar 2017 kl. 17:26

  Hvor lyder det fantastisk, Charlotte, tak!!! Jeg skal i øvrigt have lagt en ordre til dig – vil jaderullen være for porøs til at blive sendt mod frankrig?

  Tak og ha’ en dejlig aften!
  Knus

 • Svar
  Anne Mette K
  29. januar 2017 kl. 18:26

  Ah, undskyld, præcis den video om Tranquility overså jeg, det har jeg rettet op på nu. Jeg er ret enig med jer, indpakningen er så fin! Jeg har lidt haft øjnene på Hydramemory serien, kan du vurdere den ift Muti? Desværre har jeg ikke været vaks nok med dine bokse. Jeg er måske også en anelse farvet af noget helt andet end indholdet fordi Comfort Zone er fra Parma, det er min absolut yndlingsferie by i Italien. Og det er alt for længe siden jeg har været der sidst 🙂 Tak for hjælpen, Tranquility må vist på listen – og den behandling du fortæller om, det er lige før man ønsker sig jetlag, alene som en god undskyldning….:)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. januar 2017 kl. 12:36

  Dejligt, at det kunne bruges, Mie – og vi kan sagtens sende jaderuller til Frankrig. Vi lover at pakke den ekstra godt ind. Hvordan er vejret i Paris?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. januar 2017 kl. 12:42

  Der er også mange videoer, Anne Mette – så det kan sagtens smutte;) Og ja Parma, fantastisk by. Jeg får også helt rejsefeber, når du nævner det. Husk også Acqua di Parmas parfumer næste gang – de er jo, bogstaveligt talt, derfra også. Jeg tror faktisk, at de har et lille museum eller hus, hvor man kan få historien. Mht. Comfort Zone, så kan du altså sagtens snuppe behandlingen uden jetlag. Dét med jetlag er en ekstra bonus, jeg bruger den selv til at koble af og sove bedre i perioder, hvor det hele går lidt stærkt. Kan varmt anbefales. Ift. Hydramemory og MUTI, så er jeg personligt ret vild med MUTI (dagcremen er eminent sammen med Vintner’s Daughter-olien, som jeg har skrevet side op og side ned om de sidste måneder). MUTI har et højere indhold af hyaluronsyre og niacinamid, som jeg personligt er ret glad for, men den har jo så til gengæld ikke de italienske ingredienser og noter som kan sende dig en lille drømmetur til Parma;) Hvis du kommer forbi Kongens Have, så kig ind i min lille skønhedspavillon og få en prøve på MUTI. Så kan du se, om det er noget for dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie
  30. januar 2017 kl. 14:49

  Herligt! Jeg får lagt en ordre, når jeg kommer hjem fra skiferie. Jeg får besøg hjemmefra i marts, så kunne jo også lokke dem til at tage lidt skønhedsgodter med, når de besøger mig – så kan jeg spare portoen og købe lidt ekstra 😉 Byder foråret mod på endnu flere lækre mærker?

  Temperaturen har taget et nøk opad, så i øjeblikket er det mellem de 7 og 9 grader, men desværre ingen sol blot skyer… jeg får dog mit d-vitaminbehov dækket på skiferien – og både høj solfaktor og “below 10 degrees” creme fra Tromborg er pakke med 😉

  God dag! kh

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  31. januar 2017 kl. 12:41

  Ja, det er jo altid bedre at få flere produkter i stedet for porto;) Der kommer løbende nye fine ting på hylderne, så hold endelig øje.

  Lyder nu dejligt med 7-9 grader uanset …

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mie
  1. februar 2017 kl. 11:27

  Lige præcis 😉 Vil de nuværende produkter i øvrigt fortsat være der, hvis de bliver udsolgt? Fylder du lageret op?

  I øvrigt Charlotte, har jeg brug for din hjælp. Jeg har fået “city skin”, og min hud kan simpelthen ikke finde ud af skiftet fra Danmark til Paris… Jeg renser altid min hud, spiser overvejende sundt, når der ikke lige ryger mørk chokolade eller croissanter indenbords. Har du nogle produkter, nogle trick et eller andet jeg kunne ændre? Tusind tak!

  God fashionweek!!
  Kh Mie

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. februar 2017 kl. 10:58

  Ja, Mie, jeg fylder absolut op;) Der kan være enkelte produkter, som udgår indimellem, men de fleste er fast sortiment.

  Mht. ‘city skin’, så finder der efterhånden en del produkter til netop dette, men de er generelt meget fokuseret på forureningsdelen. Selvfølgelig er der en del mere forurenet i Paris end i København (selv om vi desværre begynder at hale ind), men jeg tænker, at det måske mere handler om et generelt livsstilsskift. Måske kan Biotherms Wonder Mud Mask hjælpe dig – den har jeg tidligere skrevet en del om herinde. Du kan bruge den et par gange om ugen.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...