I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Hold øje med

Mange af jer har spurgt på denne …

Tak for alle jeres fine kommentarer om de 10 Youtube-videoer, jeg lagde op forleden, hvor Uffe (Buchard) og jeg optræder på slap skønhedsline. Især har jeg fået kommentarer og spørgsmål om videoen med det tyske hudplejemærke MUTI (det er denne her, hvis du skulle have misset den nedenfor). MUTI står for Moderne, Unique, True, Intelligent. Men det kan siges så meget kortere, enklere og mere forståeligt, hvis du spørger mig. Nemlig at MUTI er en helt enkel, fokuseret plejeserie med alle de ingredienser, du gerne vil have i dine hudplejeprodukter – og uden alle dem, du gerne vil undgå. Og så består serien af 6 produkter. To virkelig gode dagcremer, én med SPF og en uden afhængig af hvad du foretrækker og har behov for. To natcremer, én normal og en plus-version med ekstra næring og reparation til tør hud. En øjencreme, der er rig nok til fine linjer og alderstegn, og let nok til trætte øjne, mørke rande og hævelser. Og så er der serummet med alt det gode (hyaluronsyre, niacinamid, E-vitamin) i en mere koncentreret form, som du bruger under din creme. Voila. Ingen hudplejejungle med produkter, man ikke kan finde rundt i. Faktisk er serien så god, at jeg har sat den på hylderne både i min lille skønhedspavillon i Kongens Have, hvor den allerede har fået et væld af faste følgere, og nu også på hylderne i min skønhedswebshop, hvor du kan finde den (nederst) her under mine vinterfavoritter<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...