I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Nej, det er ikke kun for kvinder

Vi har mange mænd i skønhedspavillonen, der kommer for at købe kollagenpulver for deres kærester og koner uden helt at vide, hvor godt det også ville være for dem selv. I skønhedsindustrien bliver det indirekte brandet som et women-only skønhedstilskud, men der er så meget mere at hente i kollagen.

Også for mænd.

Mænd har jo også muskler, led, knogler, bindevæv – og hud – der bliver svagere med alderen. Samtidig træner mænd (ofte) hårdere og har brug for det ekstra tilskud til krop og overskud. Selv om kollagen ikke rent teknisk er et protein, så viser alle studier, at det kan bidrage til muskelmasse, når det kombineres med styrketræning.

Og så er der jo også dét med håret. Høje tindinger er en udfordring hos mange mænd og en af måderne at mindske disse er at sikre, at kroppen får de byggesten, den har brug for til at producere keratin, som er den hovedbyggesten, håret er lavet af. En af de vigtigste aminosyrer i kollagen – proline – er rent faktisk også den vigtigste aminosyre i keratin. Derfor kan kollagentilskud give en naturlig hjælpende hånd med hårvæksten. Både hos kvinder og mænd.

Så er det jo så heldigt, at vores favoritkollagen True Collagen (det rene, bæredygtige kollagen helt uden lugt, smag og tilsætningsstoffer) netop er landet hos os igen, så der kan fyldes op i alle depoter.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...