I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

I tyrens tegn

Måske har du allerede fulgt med i de første episoder af vores Astro Beauty-kavalkade.

Astro Beauty er den betegnelse, vi har givet den spirende trend, hvor skønhedsprodukter parres i farver, konsistenser og typer med et særligt stjernetegn.

Og ja, det kan lyde skørt.

Ikke desto mindre får vi virkelig mange beskeder fra jer, om at I lige præcis har købt den pågældende neglelak, læst den anbefalede bog eller bestilt bord på en restaurant, vi har matchet. Det er ikke få, der klikker sig ind på vores Astro-nyhedsbreve og i en bibemærkning kan vi også lige nævne, at astrologi er noget af det mest søgte på de sociale medier.

For vi er nysgerrige på os selv og på hinanden – og så kan de fleste af os bare godt lide ny inspiration. Og selv om du måske ikke sætter al din lid til vores astro-anbefalinger, så lover vi, at der er gode tips at hente.

The good life

Og hvem elsker ikke det gode liv. Tyren gør i al fald.

Elsker luksus og prioriterer komfort og fornøjelse fremfor snart sagt alt andet. Alt omkring dem – udseende, hjem, stil og hvad der ellers omgiver dem – skal dufte, føles og smage fantastisk.

Skal du give en gave til Tyren, så husk gerne at vi har med en livsnyder at gøre, hvor kun det bedste er godt nok (så ja, de stribede fra Matas eller shampooen fra supermarkedshylden er no go, også selv om du pakker dem virkelig pænt ind).

Må vi anbefale at tage et kig på vores anbefalinger til Tyren lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...