I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

On grey Mondays we think pink

Det startede lige inden jul, hvor jeg pludselig fik en ubændig trang til pink. Midt i alt det røde, som jeg også elsker, så kastede jeg mig over denne neglelakfavorit som jeg finder frem med jævne mellemrum.

Think pink, sagde modelegenden Diana Vreeland altid, og det er vist tid igen. For da jeg først fik øjnene op for pink igen, så dukker det pludselig op mange steder. Hos Chanel og MiuMiu i deres kommende forårskollektioner. I overdådige blomsterbuketter i interiørmagasinerne. Og på fingerspidserne af Helena Christensen, der danser på Instagram.

Vi taler alt fra min egen lidt dybere yndlingspink til Helenas neonpink favorit.

Fabulous hedder den, og den er faktisk ret, ja … fabulous. Især hvis du bruger den til en grå sweatshirt og et par jeans.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...