I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Do Not Disturb (vi lover ro og fred med alle ordrer over weekenden)

I forlængelse af indlægget i går om at opgradere hjemmearbejdspladsen stødte jeg netop på et (for mig i al fald) nyt begreb: Cloffice Space.

Cloffice er en sammentrækning af closet og office, og handler om lige præcis dét indlægget centrede sig om, nemlig at kunne lukke døren for at have blot et øjeblik for sig selv i en hverdag, hvor arbejde, fritid, liv, måltider, søvn, forældreskab og alt derimellem let bliver til én pærevælling.

Nød lærer nøgen kvinder (og mand) at spinde og de, der ikke har en dør til at adskille arbejde fra resten, har fundet nye måder at skabe sig personlig plads på. Hence Cloffice Space, hvor opfindsomme hjemmearbejdende har skabt et arbejds-frirum i et skab, hvor der kan lukkes op og i efter behov.

Har du ikke lige et skab, du kan rykke ind i eller et rum for dig selv, hvor døren kan lukkes, så iler vi med en hjælpende hånd.

Vi lover nemlig et øjebliks ro og fred med alle ordrer over weekenden, hvor vi fluks vedlægger vores populære Do Not Disturb-kort som er lige til at hænge på døren (eller skabet, om du vil).

Det kunne let gå hen og blive din bedste ven de kommende uger.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...