I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Om at slå to fluer med ét smæk

Et af de ritualer, søvneksperterne nævner nedenfor, er … tada, renseritualet. Og som I ved, lader jeg aldrig en lejlighed forpasse til at – endnu en gang – at understrege vigtigheden af at rense sin hud.

Jo, jeg ved godt, at jeg har verdens bedste læsere (også) i den henseende, men der kunne jo være et par nye på linjen, der ikke har hørt min rense-lovprisning endnu. Og måske der også var et par faste læsere der kunne have godt af lige at blive mindet om den.

Når søvneksperterne anbefaler renseritualet inden sengetid, så handler det ikke så meget om kvaliteten af din hud som om det faktum at et renseritual virker beroligende på krop og sind. Når du bruger en stund på at stille rensekrukken frem, måske tænde et stearinlys og mærke en blød badeværelsesmåtte under dine fødder, er det en sanseoplevelse. Når du dufter til rensebalmen, masserer den ind i huden og bruger en varm klud til at fjerne den med, er det en sanseoplevelse. Blot dét at mærke sig selv og sin hud et øjeblik virker beroligende – og søvndyssende – og mange af os når ikke at mærke os selv i løbet af en hektisk dag.

Derfor anbefaler jeg altid denne, hvis du har brug for denne stund for dig selv, for den inviterer til at tage den langt mere end en micellar water eller en rensecreme gør det. Brug den sammen med disse fine muslinsklude, der giver huden den fineste rosenglød. Med dem kan du i øvrigt smide kradse ansigtsscrubs og exfolierende produkter i skraldespanden (eller bruge dem på fødderne til de er brugt op).

Og så er der selvfølgelig huden. For gør det vitterlig en forskel om jeg renser min hud? Det skriver jeg alt om næste gang, du klikker ind, og måske du endda bliver overrasket.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...