I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

If you love someone, let them nap

Hvor godt sover du egentlig? Sådan hånden på hjertet.

Hvis du er som de fleste, så sover du ikke særlig godt. Ikke hele tiden i al fald. Heller ikke hvis vi ser bort fra nybagte mødre, nattefestende teenagere og deslige.

Lige nu er jeg selv en af dem, der er faldet ud af den gode søvnrytme. Jeg dejser omkuld alt for tidligt om aftenen, vågner i løbet af natten og oplever generelt bare en urolig søvn. Det synes på energien, huden, overskuddet, og i stedet for at glæde mig til at skulle i seng og få min tiltrængte skønhedssøvn, kan jeg blive helt træt ved tanken om, at jeg skal til at rode med endnu en ja, rodet nat.

Så jeg har taget en beslutning.

Jeg har tænkt mig at forelske mig i min søvn igen. Prioritere den og fylde den med gode intentioner og ritualer, så den kan fylde mig med energi og glød.

Jeg ved, at det kræver en prioritering fra min side og en omlægning af nogle dårlige vaner. Som fx at tage computeren med i seng for liiige at nå det sidste arbejde eller at lade lys fra netop computer, iPad eller mobil ligge og forstyrre mig natten igennem.

I dag er det World Sleep Day (jo, det er der noget, der hedder) og hvorfor ikke bruge den til lige at stoppe op et øjeblik og tage temperaturen på din søvn. Er der noget, du selv kan gøre for at forbedre den – og dermed din hverdag?

Jeg sendte et nyhedsbrev ud her til morgen med mine 6 bedste tips til bedre søvn. Hvis du ikke allerede har fået det, så kan du læse det her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...