I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Hvor ser man egentlig vinderne i julekalenderen?

Det spørgsmål har jeg fået et par gange de seneste dage, og det er godt. For det er da supervigtigt ikke at gå glip af sin præmie, skulle man være så heldig at få fingre i sådan én (okay, én og én, der er over 100 heldige vindere i julekalenderen og præmier for over 50.000 kr. i år, så det er bare at deltage under lågerne). De mange af jer, der allerede er tilmeldt den lille daglige julehilsen med link til dagens låge, ved, at vi annoncerer vinderne hver dag i denne hilsen. Så kan I nemlig starte dagen med et lille skønhedstip og en låge – og måske også en præmie. Er du ikke allerede på denne liste, så er det blot at tilmelde dig lige her<< Og hvad så med dem, der måske ikke har holdt øje med vinderlisten? Altså, vi er ret servicemindede herinde hos os, så vi har selvfølgelig sendt en fin lille vinder-reminder til dem, der ikke er vendt tilbage til os. Så ingen er gået glip af deres præmier – ikke indtil videre i al fald. Men jeg kan kun varmt anbefale at holde et vågent øje med annonceringen inde i dagens mail – det er her, det sner. Og man kan godt vinde flere gange. Det er nemlig systemet selv, der trækker de heldige. Så held & lykke til jer alle under de næste syv låger. Der er masser af fine sager og vinderchancer endnu (og jeg ville holde øje med den 24. også, hvis jeg var jer).

Det var lige her, du kom på listen<<

Du kunne også være interesseret i...

2 Kommentarer

 • Svar
  Anne Mette K
  21. december 2017 kl. 08:04

  Kære Charlotte. Nu starter de sidste lidt hektiske jule(rejse)dage for mig, så jeg vil lige sikre mig at jeg når at ønske dig rigtig glædelig jul. Satser dog på at lige nå forbi din lækre julekalender de sidste dage her 😀 Dem der vinder i dag kan virkelig glæde sig til den blødeste hud 💛

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. december 2017 kl. 09:16

  Kære Anne Mette,

  Mange tak for din hilsen, og for at tage dig tid til at skrive den i disse, ja, lidt hektiske juledage. Jeg håber, du får en rigtig glædelig jul og et forrygende nytår. Og ja, kast dig endelig ind bag de sidste låger i julekalenderen. Der er stadig masser af vinderchancer;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar