I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Okay, vi hopper også med på Meghan Markle-bryllupsbølgen

Nej, jeg havde egentlig ikke tænkt mig at skrive om det royale engelske bryllup på lørdag. Men så kom vi til at tale om det herinde, og alle, uden undtagelse, har mindst to veninder, der skal giftes lige om lidt og skal til et hav af sommerbryllupper, så jeg overgiver mig. Og opdaterer den bryllupsmakeup-guide, som jeg lavede for snart meget længe siden. Skal du ikke lige giftes, så er der også masser at blive klog på for brudepiger, gæster og andre festglade mennesker.

Meghan Markles forgænger – Kate Middleton – satte en helt ny standard for brudemakeup, da hun giftede sig med Prins William. Stik mod alle konventioner lagde hun nemlig makeuppen selv og lod håret være nede, og stadig flere følger hendes eksempel. Men hvilken læbestiftfarve passer en brud? Skal huden være mat eller lidt skinnende, hvis man gerne vil tage sig bedst ud på billederne? Og hvad med tårerne og øjenmakeuppen? Jeg iler fluks med hjælp de kommende dage.

Vi kan starte med neglene. Medmindre du gerne vil have lidt spræl på din bryllupsdag er de såkaldte nude nuancer meget klædelige. På smukke, velplejede hænder, vel at mærke. Douchess Kate var stor fan af Essies Ballet Slippers, som hun brugte til sit bryllup. Meghan Markle foretrækker Kure Bazaar. Ja, du læste rigtigt, hun får lavet sin manicure på en Kure Bazaar-salon i London og favoritten er den yderst klædelige Rose Milk som (selvfølgelig) også er en af favoritterne hos os. Men først en lynmanicure med Kure Bazaars Manicure Kit, og tilføj så lakken. Og husk en god overlak, så du ikke behøver at tænke mere på neglene. Helst én, der tørrer hurtigt. Du har jo andet at lave.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...