I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Tricket til en frisk hud, der holder hele dagen, aftenen og natten

Når det kommer til din bryllupsdag, har du brug for al den hjælp, du kan få, for at holde huden smuk og frisk en hel dag, aften og nat. Vintner’s Daughter er den perfekte base for den smukkeste naturlige (brude)glød og bruges både direkte på huden som base og via et par dråber i din foundation for at give det sidste touch.

Brug gerne en primer under din makeup så den holder (MAC Prep + Prime Skin er den, makeupartisterne bruger), spray ansigtet med en mist, når makeuppen er lagt (Amly Radiance Mist er perfekt til formålet) og sørg for at have blotting papers ved hånden, som du kan duppe huden med, når ingen kigger. Køb dem fra Chanel, de ser også smukke ud i tasken.

Brug en let foundation til at ensarte din hud, så den ser smuk og perfekt ud, og sørg for at dække eventuelle mørke rande, rødme eller urenheder med en god concealer (YSL Touche Éclat er stadig en favorit).

Husk i øvrigt at blitzlys fremhæver det pink i huden, så gå efter en mere gultonet foundation og concealer, og vælg altid en tone, der er så tæt på din egen hudfarve som muligt. Er den for lys, vil du se grålig ud, og er den for mørk , ser det let lidt snavset ud. Foundation skal altid prøves på kindbenet og ikke på hænder eller håndled. Vælger du Kjær Weis Cream Foundation kan den både bruges som concealer og foundation, så du slår to fluer med ét smæk, og ellers laver Armani også de fineste foundations.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...