I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Og så er det selvfølgelig denne fine duft de taler om

… når Alt for Damerne i denne uge skriver i interviewet, at jeg er aktuel med min anden duft i eget navn. Vi lancerede den lige inden sommeren og duften, ja … forestil dig en sandstrand med varmt blødt sand, blåt havvand med bølger, der bruser ind til vandkanten, en let brise, vådt hår og hud der tørrer i solen. Så har du vores nye parfume.

Akkurat som vores første parfume I Love My Garden er den skabt i samarbejde med en meget dygtig international parfumør og med de fineste noter, der for nogle kan være usædvanlige, men som giver de fuldstændigt afrundede og helt særlige dufte, som vi elsker hos os.

Og som rigtig mange af jer også elsker, og tusind tak for det.

Noterne tæller en virkelig fin blanding af blandt andet lime, ozon, bergamot, neroli, salt, mikroalge, lavendel, timian, enebær, mandel, vetiver og ingefær. Og så har den et modspil af patchouli og tonkabønner, der giver den dér fine sensuelle duft af varm hud, som gør den virkelig tiltrækkende.

Vores parfumer har altid et touch af Kongens Have, hvor skønhedspavillonen ligger, og det har denne selvfølgelig også. Omend et lidt andet touch end den første duft, hvor alle noter i duften findes i Kongens Have. Med denne duft er det lidt mere i overført betydning.

For lad os blive et øjeblik ved det tiltrækkende. Midt i Kongens Have ligger den fine Herkules Pavillon som er det gamle royale lysthus, og dét med lysthus skal du tage helt bogstaveligt. Stien, der går ud fra Herkules Pavillonen hedder Kavalergangen.

Resten vil vi lade være op til dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...