I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er denne jeg taler om i Alt for Damerne

Den, jeg starter hver morgen, og afslutter hver aften, med. Den dufter fantastisk. Og det er, hånden på hjertet, den største rensefornøjelse, jeg har oplevet (jeg tømmer krukken alt for hurtigt, fordi jeg bliver grådig, men den holder faktisk ret lang tid, hvis du benytter den lille medfølgende spatel af valnød).

Forestil dig den mest silkebløde balm som nærmest smelter ind i huden. Faktisk har du slet ikke lyst til at tage den af. Og den er også fyldt med så mange gode sager, at det også ville være synd at fjerne den med det samme.

Derfor masserer jeg den ind i huden og lader den sidde, mens jeg børster tænder, reder håret med 100 strøg (I wish) og Gua Sha’er, drikker te eller hvad jeg ellers kan finde på. Og når jeg så fjerner den med den fine muslinsklud, der følger med, er huden ren, klar, blød og fyldt med gode næringsstoffer. De tæller blandt meget andet propolis og hjulkrone, men læs meget mere om det her.

Det er fuldstændig som at få en daglig ansigtsbehandling.

Hvis du nogensinde har følt, at rensning af din hud er verdens kedeligste forteelse, der blot skal overstås (eller, ak og ve, springes over), så bliver du endegyldigt omvendt med denne.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...