I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Go Glossy (og lidt om lipgloss til neglene)

Vi ved det godt. Der er produkter, der er sværere at købe online end andre. Det gælder selvfølgelig parfumer, der kan være svære at dufte gennem den bærbare eller mobilen (det skal nok komme på et tidspunkt) og det gælder visse farver, der kræver at de matches med ens hudtone.

Når det kommer til sidstnævnte, er der en del af jer, der via vores online-chat har spurgt om råd til smukke, klare og naturlige neglelakker med blot en lille smule farve i, så negle og hænder ser smukke, glansfulde og velplejede ud.

Hvis du også er på udkig efter sådanne, så lad mig fluks anbefale dig at kigge nærmere på vores Glow-lakker.

De to Glow-lakker, som vi har eksklusivt hos os, er nærmest som lipgloss til neglene. Du ved, hvis almindelige neglelakker dækker som en læbestift, så svarer Glow-lakkerne til den lettere lipgloss. Derudover har de også den bonus at de har mere glans end de øvrige lakker. Du ved, samme fine glans som du får, når du får manicure på en professionel neglebar.

Glow-lakkerne fås i to varianter. Rose Milk Glow har et touch af peach, mens French Rose Glow har touch af rosa.

Og så vil jeg lige skynde mig at tilføje, at lige så snart det bliver relevant igen, så kommer vi rundt i landet med vores popup-shop, så alle jer, der ikke lige bor i nærheden af os i Kongens Have, har mulighed for at stikke næsen i dufte, fingrene i krukker og neglene i lakker. Realistisk bliver dette i starten af det nye år.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...